VIDEO: Sara Hercog pri 15-ih osupnila z nastopom na šolski predstavi!

18-letna Sara Hercog vsekakor ima talent! Poslušaj, kako je pri 15-ih letih na šolski predstavi odpela zahtevno Adelino pesem Someone Like You.

VIDEO: Sara Hercog pri 15-ih osupnila z nastopom na šolski predstavi! (foto: Youtube) Youtube
2. 11. 2015

Sara je v finale prišla po izboru žirije

18-letna Sara Hercog iz Maribora se je sinoči skupaj z Žanom Libnikom uvrstila v finale šova Slovenija ima talent. Žana Libnika je z največ glasovi v finale poslalo občinstvo, Sara pa je vstopnico dobila po tem, ko se je žirija odločala med njo in 10-letno raperko Niko Piperčič. Razen Branka Čakarmiša so se vsi preostali žirantje odločili zanjo. Sari so se sicer že z uvrstitvijo v polfinale uresničile sanje. Za 24ur.com je tedaj povedala:

"To, da sem se uvrstila v polfinale, je dejansko presežek mojih pričakovanj. Letos je toliko raznolikih, dobrih talentov in res si štejem v čast, da sem prišla v naslednji krog."

Na talente se je prijavila kar štirikrat - kakšna volja!

Da Sara Hercog, ki se je na talente prijavila kar štirikrat, letos pa ji je prvič uspelo priti do avdicije pred žirijo, poleg volje  vsekakor ima tudi talent, dokazuje tudi ta tri leta star video, na katerem tedaj 15-letna Sara poje zahtevno Adelino pesem Someone Like You

Še preden poslušaš njeno izvedbo, naj povemo še, da je Saro tokrat na talente prijavil njen fant, ki mu med vsakim Sarinim nastopom uidejo solze ganjenosti. Fant, ki ga je vsekakor vredno ob sebi imeti vse življenje. 

Poslušaj še Sarino izvedbo pesmi Dear Mr. President, ki jo izvaja pevka Pink.

In še Sarino izvedbo pesmi Read all about it (Professor Green ft. Emeli Sande)

Poglej še, katera skladba je v jok spravila igralko Kate Hudson. Preberi pa si tudi, katerih 12 stvari moraš narediti vsaj enkrat v življenju.