VIDEO: Po Da Vincijevi šifri in Angelih končno tu Inferno!

Maja lani se je v Italiji začelo snemanje pustolovskega hita Inferno – tretjega filmskega poglavja kontroverzne filmske serije 21. stoletja, ki se neposredno navezuje na predhodni uspešnici Da Vincijeva šifra ter Angeli in demoni. Danes, točno eno lepo po tlesku prve klape v Franciji, je zunaj prvi kino napovednik.

VIDEO: Po Da Vincijevi šifri in Angelih končno tu Inferno! (foto: Continental film) Continental film
15. 5. 2016

V težko pričakovanem filmu leta se dobitnik dveh oskarjev Tom Hanks že tretjič spušča v vlogo harvardskega strokovnjaka za simbole Roberta Langdona.

Po dvominutnem napovedniku je že očitno, da nas oktobra v kinu čaka pravi pustolovski spektakel in gotov blockbuster.

Potem ko se Robert Langdon prebudi v bolnišnici v Firencah in se ne spomni ničesar, kar se je zgodilo v zadnjih dneh, postopno spozna, da je v smrtni nevarnosti. S pomočjo dr. Sienne Brooks in svojega poznavanja simbolizma se bo Langdon podal na beg in obenem skušal razrešiti najskrivnostnejšo uganko doslej.

Oglej si napovednik:

Pustolovski spektakel  je režiral dobitnik oskarja Ron Howard (Čudoviti um, Da Vincijeva šifra, Angeli in demoni), Tomu Hanksu pa so se pridružili zvezdniki Felicity Jones (nominirana za oskarja za film Teorija vsega), Irrfan Khan (Revni milijonar, Pijevo življenje), Omar Sy (Prijatelja Jurski svet), Sidse Babett Knudsen (TV-serija Oblast) in Ben Foster (Edini preživeli, Warcraft: Začetek).

Scenarij Davida Koeppa temelji na istoimenski knjižni uspešnici priznanega pisatelja Dana Browna. Izvršni producenti filma so David Householter, Dan Brown, Anna Culp in William M. Connor.

Film so snemali v Franciji ter v Benetkah in Budimpešti, kamor nas bo zgodba tudi popeljala. To bo torej povratek nam dobro znane režijsko-igralske dvojice (Howard in Hanks), ki se ji bo tokrat pridružila močna mednarodna igralska zasedba.

Oglej si še najbolj vroče fotografije tega tedna: Orlando Bloom, fant Katy Perry, in Selena Gomez ujeta med mečkanjem!