VIDEO: Odpravili smo se na intervju s Tanjo Žagar, in NI takšna, kot smo pričakovali

Še vedno nanjo gledamo s srčki v očeh! 😍

VIDEO: Odpravili smo se na intervju s Tanjo Žagar, in NI takšna, kot smo pričakovali (foto: Instagram.com/tanjazagar) Instagram.com/tanjazagar
4. 7. 2019 | Promocijsko sporočilo

Naslov se seveda nanaša na njeno pričesko, saj je pred nekaj dnevi s spodnjo objavo večino svojih oboževalcev (priznamo, tudi nas) prepričala, da je svoje lase postrigla na priljubljeni daljši bob.

Poglej, zakaj je bila Slovenija prepričana, da je Tanja ostrigla svoje lase:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

No, ker so se tik po objavi fotografije sprožila ugibanja, ali so bili Tanjini lasje nemara le tako speti, se je odgovorna urednica Ajda odpravila na otvoritveni dogodek seruma L'Amour in preverila, kako je Tanja videti zdaj. 

Preveri, kaj je Ajdi Tanja povedala v intervjuju:

Tanja je obenem razkrila tudi svojo skrivnost za gladko in napeto kožo, ki se skriva v uporabi seruma L'Amour, saj je povedala, da ga zdaj uporablja vsako jutro, pred nanosom ličil, ter tudi vsak večer, preden se odpravi v posteljo.

Preizkusi BEAUTY SERUM tudi ti!
Serum L'amour je po PROMOCIJSKI ceni SAMO 59,99 EUR! Za nakup klikni TUKAJ, uporabi kodo COSMO, prejmi 25% popusta in prihrani kar 20 EUR!

In kdaj je začela z uporabo izdelkov proti gubam?

Pravkar! Tanja je 1. julija dopolnila 37. let, in kot je povedala, je serum L'Amour prvi izdelek proti gubam, ki ga je uporabila. Priznala pa je tudi, da jo je k uporabi izdelka spodbudilo dejstvo, da je izdelek slovenski.

Več o izdelku, ki je poleg Tanje Žagar prepričal tudi Tanjo Ribič, pa si lahko prebereš TUKAJ in TUKAJ

Fotografije: Instagram.com/tanjazagar