VIDEO: Na roza dogodku v Ljubljani se je mudila tudi naša kamera. Te je ujela?

Pred ljubljansko Mestno hišo se je odvil že 10. Cosmopolitanov tek v petkah. In na najbolj roza dogodku leta ni manjkala niti naša kamera. Preveri, ali je ujela tudi tebe!

VIDEO: Na roza dogodku v Ljubljani se je mudila tudi naša kamera. Te je ujela? (foto: Primož Predalič in Igor Zaplatil) Primož Predalič in Igor Zaplatil
30. 9. 2016

"Letos je novo to, da je to že 10. tek v petkah po vrsti, novo je tudi to, da Cosmo letos praznuje 15 let, imamo izmenjevalnico petk, kjer lahko punce izmenjajo svoje petke," je o novostih na dogodku, ki ga je spremljajo pestro dogajanje, spregovorila odgovorna urednica Cosmopolitana Slovenija, Manca Čampa Pavlin.

"Še več je dogajanja. Odvil se je koncert skupine Muff, tudi nagrade so letos precej drugačne, predvsem boljše," je še povedala.

Glavna nagrada je šla v roke zmagovalke Maruše Stremecki Pukl, ki je tekla s petkami v višini 9,5 cm. Punca pravi, da je nad zmago presenečena. "Fenomenalno. Tega sploh nisem pričakovala. Res. Ful dobro."

Tekmovalka, ki je tekla z najvišjo petko, je bila letos Adelisa Kadirić. Njene petke so dosegale višino 14,7 cm. Zaupala nam je, da kakšna posebna tehnika za tek v tako visokih čevljih ni potrebna. "Samo greš in je."

Naziv "Zmagovalka med tekmovalkami z najboljšim stilom" je letos prejela Nika Mazi.

Tokratni Cosmopolitanov 15. rojstni dan pa je bil sicer obarvan tudi s številnimi nagradnimi igrami, s super voditeljico Azro Selimanović in ekipo moderatorjev, ki je poskrbela za nepozaben dan. Tako smo si ogledali fantastične plesne nastope, akrobatske vložke, bili priča pogovorom z znanimi Slovenci, ...

Poskrbljeno pa je bilo tudi za lepotno razvajanje punc, za katero so poskrbeli iz MUD Studia Slovenija. Štirim nagrajenkam so omogočili ličenje umetnice ličenja Tanje Vojnović (iz MUD Studia Slovenija).

MUD studio Slovenija

Preveri še, kaj so punce zmagovalke povedale v spodnjem videu. Ali niso prave "frajerke"?

Ne spreglej: Poglej, katera punca je zmagala lansko leto ali pa si poglej, kako poteka merjenje petk!

Oglej si video celotnega dogajanja: