VIDEO: Vau! Katarina Čas blesti v novem filmu Prehod (The Rift)

Naša igralka Katarina Čas nadaljuje z nizanjem uspešnih filmskih projektov. Po odmevnih filmih Čuvaj (The Guard) in Volk iz Wall Streeta (The Wolf of Wall Street) jo bomo zdaj lahko občudovali v novem trilerju Prehod (The Rift). Spodaj si nujno oglej video napovednik!

Na snemanju si je Katarina zlomila nogo! (foto: YouTube print screen) YouTube print screen
9. 3. 2016

V izjemno napetem znanstvenofantastičnem trilerju, ki v naša kina pride 28. aprila, Katarina igra Liz Waid, spečo agentko CIA, ki se stežka sooča s smrtjo svojega sina.

Čas

Njeno žalovanje prekine nujna operacija, saj jo nadrejeni vpokličejo, da skupaj z ameriškimi in srbskimi agenti zavaruje podatke ameriškega vojnega satelita, ki je strmoglavil v Srbiji.

Na videz rutinska misija se zaplete, ko ekipa prispe na odročno lokacijo domnevnega padca.

O satelitu ni ne duha ne sluha, edina sled za njim pa vodi do zapuščene tovarne svile, kjer je hitro jasno, da je nekaj hudo narobe.

Namesto satelita je iz vesolja prispelo nekaj drugega, nekaj nezemeljskega ...

Čas se neusmiljeno izteka, ko se po delčkih razkriva strahovita resnica, da na vrata grozeče trka nezamisljiva apokalipsa. V tem pozabljenem kraju je namreč še smrt mrtva!

Oglej si napovednik za film:

Na snemanju si je Katarina zlomila nogo!

Ob premieri filma Prehod v beograjskem Sava Centru je naša igralka razkrila še nekaj zanimivosti s snemanja. V nadaljevanju si preberi, kaj je povedala ...

Katarina, ste se težko poistovetili z vašim likom?

Liz Waid je zelo kompleksna oseba. Ker je v življenju doživela res veliko, v njej kar vre od emocij. Ne želim vam izdati preveč, a lahko rečem, da se mi ni bilo težko vživeti v vlogo. Komaj sem čakala na ta vrtiljak čustev, ki mi je predstavljal pravi izziv. Sicer pa samo snemanje ni bilo enostavno.

Veliko prizorov smo snemali ponoči, bilo je izjemno hladno, za povrh pa sem si še zlomila nogo. Kljub vsemu smo snemanje uspešno zaključili.

Katarina

Kakšno je vaše mnenje o žanrskih filmih na področju bivše Jugoslavije, saj se grozljivke in ZF-filmi pri nas ne snemajo prav pogosto?

Res je, nisem videla veliko tovrstnih projektov, čeprav sem oboževalka obeh žanrov. Mislim pa, da je Prehod v svojem bistvu pravzaprav drama, ki ima znanstvenofantastične primesi in elemente trilerja.

Kako bi opisali sodelovanje z režiserjem filma Dejanom Zečevićem?

Čeprav z Zečevićem predhodno nisem sodelovala, sem vedela, da je dober režiser. Ko sem ga osebno spoznala, sem bila nad njim še toliko bolj navdušena.

Sodelovanje je bilo odlično, veliko sva se pogovarjala o scenariju in filmu. Res je bilo v užitek delati z njim, saj točno ve, kaj želi in se zaveda, da je dialog med igralci in režiserjem bistven. Med nami je vladala super sinergija in lahko rečem, da smo postali dobri prijatelji.

Komu bi priporočili ogled filma Prehod?

Vsem, ki so na preži za pustolovščino in uživajo v odkrivanju neznanega.

Preberi še: Oče svetovno znanega igralca Christiana Slaterja toži svojega sina - ne boš verjela, zakaj! ali pa članek: Znanost je odkrila metode, s katerimi lahko vsi ujamemo srečo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri