Veseli december bo postregel z dvojnim festivalom ARTish

Najprej se bo ARTish predstavil v soboto, 8. decembra, v Kamniku - Kamnik. Decembra. Čas veselja. Predstavilo se bo 30 ustvarjalcev.

28. 11. 2012

Ob otvoritvi prazničnega dogajanja v Kamniku se bodo predstavili številni ARTishani, program pa bo popestren tudi z glasbenimi nastopi.

In nato še v Kinu Šiška!

Teden dni kasneje pa bo v soboto in nedeljo, 15. in 16. decembra, ARTish obeležil leto dni svojega obstoja še v Kinu Šiška.

Pripravlja se torej 13. brezplačno pisano dogajanje - od prodajne razstave ustvarjalcev do delavnic in predstave. Predstavilo se bo več kot 50 ustvarjalcev.

Prva obletnica festivala ARTish

15. decembra bo minilo točno eno leto, odkar je festival ARTish svoja ustvarjalna vratca odprl prvim ARTishanom.

Pričeli so z 25 ustvarjalci, v letu dni pa se je na mesečnih dogodkih imelo priložnost širši javnosti predstaviti prek 180 slovenskih in tujih ustvarjalcev. Glas o ARTishu se namreč širi tudi izven meja naše kokoške, pridružujejo se ustvarjalci iz Hrvaške, Srbije, želja pa je, da se festival predstavi tudi v drugih mestih sosednjih držav.

Jubilejni ARTish bo v Kinu Šiška potekal dva dni, v soboto, 15., in v nedeljo, 16. decembra, od 9:00 do 20:00. Predstavljalo se bo prek 50 slovenskih in tujih ustvarjalcev, potekale bodo številne brezplačne delavnice, možna bo izmenjava rabljenih oblačil (prineseš eno, odneseš drugo), z različnimi DJ-ji bo poskrbljeno za glasbeno vzdušje, obeta pa se še kakšno ustvarjalno presenečenje.

Prisotna bo tudi ekipa Zavoda LU - Love is Universal, ki je redni spremljevalec ARTisha, kjer s prodajo unikatnih izdelkov, ki jih darujejo ARTishani ter drugi oblikovalci, zbirajo sredstva za socialno ogrožene šolarje v Indiji.

VSTOPNINE NI!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri