Verdijeva opera Falstaff v kinematografih Cineplexx!

Verdijeva zadnja opera, zasnovana na enem izmed najbolj znanih Shakespearjevih komičnih likov, prihaja na velika platna kinematografov Cineplexx.

11. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Prenos v živo in najboljše doživetje newyorške Metropolitanske opere bo v soboto, 14. decembra, ob 19. uri v kinematografih Cineplexx po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper in Novo mesto).

Falstaff je operno delo velikega Giuseppeja Verdija, libreto zanjo pa je, v večjem delu po sloviti Shakespearjevi komediji Vesele žene Windsorske, napisal ArrigoBoito. Zgodba govori siru Johnu Falstaffu, vitezu, ki v upanju na izboljšanje svojega imetja in finančnega stanja pretkano zapeljuje kar dve poročeni dami. Njegovo spletkarstvo je seveda že od začetka obsojeno na neuspeh, a vedoč, da sam ni bil edini prevaran, Falstaff zaključi, da je cel svet ena sama šala in da je tako tudi prav. Svet Verdijeve opere je vznemirljiv prav zaradi prevar in spletk, ki so junakom tako vsakdanje kot nam ne bodo nikoli.

Cena vstopnice za ogled opere je 20 EUR.V okviru sezone Metropolitanske opere si boste obiskovalci Cineplexxa lahko do maja 2014 ogledali znamenite opere: Rusalka Antonina Dvořáka (8. februar), Knez Igor Aleksandra Borodina (1. marec), Werther Julesa Masseneta (15. marec), La bohème Giacoma Puccinija(5. april), Così fan tutte Wolfganga Amadeusa Mozarta (26. april) ter Pepelka Giacoma Puccinija (10. maj).

Cineplexx svojim obiskovalcem ponuja nekaj izjemnega – doživetje opere na povsem nov, izviren način. V kinematografih Cineplexx si namreč lahko v živo ogledate prenose vrhunskih opernih predstav slovite newyorške Metropolitanske opere. Njihove predstave so izjemni spektakli z najboljšimi izvajalci, kar potrjuje njihova več kot 130-letna zgodovina delovanja.

Metropolitanska opera želi operno izkušnjo deliti s čim več ljubitelji glasbe, zato že nekaj let omogočajo prenose v živo po vsem svetu. Število ljubiteljev teh izjemnih opernih vrhuncev s pomočjo sodobne tehnologije, ki omogoča neposredne prenose, vztrajno narašča. Prenosi Metropolitanske opere v kinematografih Cineplexx v živo so zato najboljša možna alternativa za sedež v oddaljenem New Yorku. Kinematografi Cineplexx zagotavljajo oster zvok in sliko, poleg opere pa vedno postrežejo še z ekskluzivnimi intervjuji z igralci in vpogledom v zakulisje. In ker je tako doživetje opere res posebno, si Cineplexx ob takih priložnostih nadene še posebej elegantno podobo in s svojo ponudbo tudi ob premorih razvaja obiskovalce.

Možnosti, da nekaj tako izjemnega doživite tako blizu vas, so res izjemne. Nič več izgovorov ni, da ne bi doživeli te vrhunske poslastice, ki je bila še do nedavnega dosegljivale redkim.

Ne zamudite sezone izjemnih dogodkov v kinematografih Cineplexx!

Nove operne in baletne predstave ter druge avanture lahko doživite v petih kinematografih Cineplexx po Sloveniji. Z vrhunskim zvokom in ostro sliko je doživetje opere res popolno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri