Veliko naročaš preko Wolta? Potem MORAŠ poznati njihovo zadnjo NOVOST (ki je ni pričakoval nihče)

Ne gre za novo lokacijo, niti za nove ponudnike, ... tole je nekaj veliko bolj nenavadnega. In zdaj nas zanima, ali je tole tudi tebe totalno presenetilo. 

Veliko naročaš preko Wolta? Potem MORAŠ poznati njihovo zadnjo NOVOST (ki je ni pričakoval nihče) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 6. 2022

Wolt, aplikacija za dostavo hrane in izdelkov iz trgovin, je v Sloveniji odprla svojo prvo trgovino Wolt Market, in sicer v Mariboru.

Razkrivamo! Skrivni fant Nine Jug je TA športnik! (to je VSE, kar smo izbrskale)

Uporabnikom bo na voljo približno 2.000 izdelkov, med katerimi bodo številni od lokalnih ponudnikov. Naročene izdelke bodo na želen naslov prejeli v 30 minutah, v tem času pa se lahko posvetijo pomembnejšim opravilom. Naročila lahko oddajo tudi vnaprej in določijo želeni čas dostave.

Wolt Market

Koncept trgovine tehnološkega podjetja Wolt, ki je optimizirana in namenjena zgolj dostavi ter ponuja hitro, enostavno in zanesljivo možnost nakupovanja. Trgovina je primerna za vse vrste nakupovanja.

Prvo trgovino so odprli leta 2020 v Helsinkih na Finskem, v dveh letih pa so se razširili na 16 trgov, kjer deluje več kot 50 trgovin.

Wolt Market se pridružuje obstoječim trgovinskim ponudnikom

"Nenehno iščemo nove načine, kako zadovoljevati potrebe strank, in verjamemo, da je širok izbor trgovin na platformi ključnega pomena. Wolt Market je odličen dodatek k širokemu izboru visokokakovostnih partnerjev, s katerimi že sodelujemo," je dejala Manca Šalehar, vodja marketinga pri Wolt Slovenija.

Na dan pricurljala skrivnost o zakulisju snemanja Poroke na prvi pogled, ki je NE bi smeli vedeti

Trgovine, ki ponujajo zgolj dostavo, so v tujini velik trend.

Obratovalni čas Wolt Marketa bo od 9. do 22. ure. Odkar so uvedli prvo trgovino Wolt Market, ugotavljajo, da obstaja povpraševanje po tovrstnih storitvah in da ljudje resnično uživajo pri naročanju izdelkov. 

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Wolt, Profimedia