Veliki koncert z Janom Plestenjakom

Europarkovih 19 svečk!

Kot se za pravo rojstnodnevno »čago« spodobi, mora ta trajati več dni. Zato slavja ob Europarkovem 19. rojstnem dnevu še ni konec. To soboto te vabijo na veliki koncert v središče Maribora.

3. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Praznuj z Janom Plestenjakom

Da bo iztekajoče se poletje res nepozabno, te v Europarku to soboto, 7. septembra, vabijo na praznovanje 19. rojstnega dne. Na Trgu Leona Štuklja v Mariboru pripravljajo nepozaben veliki koncert. Na dušo nam bo popihal šarmantni Jan Plestenjak ter nam s svojimi uspešnicami polepšal poletni večer. Pridružili pa se mu bodo tudi poskočni Modrijani. Zakaj si ne bi s prijateljicami privoščile nepozabnega večera v družbi simpatičnih slovenskih pevcev?

Pridruži se številnim na Europarkovem koncertu leta (foto Marko Pigac)

Vse najboljše je Europarku že pela Tanja Žagar

Praznovanje Europarkovega 19. rojstnega dne sicer poteka že vse od sredine avgusta. Čeprav Tanja Žagar ni skočila iz torte velikanke, so bili obiskovalci največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije navdušeni ob njenem prihodu.

Tanja Žagar je v Europarku Maribor pričarala pravo poletno vročico (foto: Bojan Mihalič)

Številne zbrane je energična pevka in zmagovalka oddaje Zvezde plešejo ogrela že na sobotno dopoldne. Ko so Europarku peli »Vse najboljše«, je bilo ozračje že tako nabito z veseljem in čustvi, da bi ga lahko rezali. A ga niso. To so raje naredili s torto velikanko, ki so jo razdelili navdušenim obiskovalcem.

Simona Mandl, center managerka Europarka, Vanja Bele Kovačič, asistentka za marketing, Tanja Žagar in Petra Romih, vodja marketinga (foto: Bojan Mihalič)