Velika francoska uspešnica Mamin sinko tudi v naših kinih

Ta teden v slovenske kinematografe prihaja veliki zmagovalec francoskih oskarjev (dobitnik petih nagrad cezar) Mamim sinko.

18. 3. 2014

Mamin sinko je filmska mojstrovina odličnega francoskega igralca Guillauma Gallianna, ki v filmu odigra dve vlogi (samega sebe in svojo mamo) ter hkrati prevzame nastajanje scenarija in režisersko palico. 4 ure šminke je bilo potrebno da se Guillaum spremeni v svojo mamo in še dodatne 3 ure da iz Guillauma otroka postane odrasli Guillaum.

Dva meseca snemanja je potekalo v konstantnih spremembah Guillauma iz glavnega igralca v scenarista in režiserja in nazaj. Vendar se Guillaum nikoli ni pritoževal, ravno nasprotno, s svojo pozitivno energijo in čustvenim pogledom na svet je okužil celotno ekipo.

Film je nastal na podlagi gledališke predstave, ki je bila tako uspešna, da bi bilo škoda ne prenesti jo na filmska platna. Govori o odnosu med mamo in sinom, ki ni popolnoma prepričan v svojo seksualno usmerjenost.

Komedija je v francoskih kinematografih velika uspešnica, do zdaj si jo je ogledalo že več kot 2,5 milijona ljudi.

V kinu od 20. marca dalje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri