Velika disko zabava v ljubljanski Cvetličarni

Priljubljeni ljubljanski klub Cvetličarna bo danes, torej to soboto, 8. februarja, razveselil vse ljubitelje disko glasbe in hkrati praznoval 10. obletnico disko zabav.

Velika disko zabava v ljubljanski Cvetličarni (foto: Story press) Story press
8. 2. 2014

Kar 200 disko zabav je bilo v Cvetličarni, tokrat pa boš lahko uživala ob vrhunskih didžejih, kot so gosti iz Velike Britanije, didžej Kev Beadle in domači didžeji, legendarna MASTER D in BOOGY B, ki so v 10 letih poskrbeli, da se je okoli sto tisoč obiskovalcev zabavalo v disko ritmih.

Kev Beadle ima že 30 let izkušenj kot didžej in spada med visokospoštovane ljudi, ki so v vseh teh letih vplivali na okus ljubiteljev plesne glasbe. Nastopal je po vsem svetu in nikoli se ni bal prestopati klubskih glasbenih meja s soul, funk in džez glasbo ter z današnjimi, bolj elektronskimi ritmi.

V zgodnjih 90. letih je ustvaril številne kompilacijske albume za založbe, kot sta Blue Note in Cadet. Zadnja kompilacija je bila 'Private Collection' za BBE - kompilacija neodvisnih džez plesnih skladb iz 70. in 80. let. Že več kot 15 let vodi tedensko radijsko oddajo na Solar Radio, lahko pa ga slišite tudi na kevbeadle.podomatic.com.