Vabljena na gala ples v maskah!

V soboto, 6. februarja, se bo veličastni Unionski dvorani Grand hotela Union v Ljubljani odvil gala plesni dogodek, ki ga ne smeš zamuditi.

Vabljena na gala ples v maskah! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2016

Vabljena, da doživiš ekskluziven, glamurozen in čaroben večer ob glasbi Denise Dantas & Quartet in kasneje DJ Mosquera, ki bodo goste s svojimi plesnimi ritmi in v družbi plesalk popeljali v Brazilijo.

Z najlepšimi željami bomo prisotni nazdravili tudi našim športnikom, ki se odpravljajo po nove dosežke na OI v Rio de Janeiro.

Prepusti se olimpijskemu duhu prihajajočih iger v Riu de Janeiru in začuti strast in melodije največjih brazilskih gala karnevalov.

VIP REZERVACIJE MIZ

Rezervacije miz so želene in jih organizatorji sprejemajo do vključno 2. 2. 2016, postavitev miz je možna od 2 do 12 oseb. Rezervacije lahko opravite prek naslova events@union-hotels.eu.

Za vse, ki boste vso noč raje preplesali, pa bodo na voljo odlagalne barske mizice.

TOČNO OPOLNOČI

Tri najboljše, najbolj izstopajoče in s konceptom povezane maske (RDEČA NIT = barvita Brazilija & zelena Slovenija) bodo nagrajene!

DRESS CODE

Zaželena je večerna oprava (Black Tie). Za udeležbo na najbolj čarobnem plesu doslej – Olympic Rio Carnival – kostum ni obvezen, nadeni si ga le, če si resnično pri volji za to, ampak velja si zapomniti, da bo s kostumom noč še bolj posebna. ;)