V soboto brezplačna družinska zabava v Minicityju

Kreativno otroško mesto Minicity, kjer se otroci v 30. tematskih igralnih enotah prelevijo v predstavnike različnih poklicev, v soboto, 17. septembra, od 10. do 20. ure brezplačno odpira svoja vrata.

V soboto brezplačna družinska zabava v Minicityju (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
16. 9. 2016

V času Evropskega tedna mobilnosti bodo otroci in odrasli pred otroškim mestom (na parkirišču ob Kristalni palači) in v njem spoznali poklice in organizacije, ki zagotavljajo različne oblike pomoči na cesti, ter skozi zabavne aktivnosti spoznavali, kako lahko sami poskrbijo za svojo varnost na cesti.

Starši se boste lahko na ploščadi pred malim mestom preizkusili na simulatorju varne vožnje in sedli v simulator prevračanja, tisti malo mlajši pa se bodo po slavnostni otvoritvi nove igralne enote Varno na pot z mini džipi pomerili na otroškem prometnem poligonu.

Da bo vse potekalo brez težav, bodo poskrbeli gasilci in policisti, ki bodo prisotni z intervencijskimi vozili, različne plati policijskega dela pa bodo obiskovalcem predstavili policisti konjeniki, motoristi, gorniki, kolesarji in celo policijski psi.

Obiskovalci boste imeli priložnost iz prve roke spoznati poklic avtomehanika, zavrteti nagradno kolo sreče, tisti najbolj pogumni pa boste lahko preizkusili prav posebna »utrujena očala«.

Za brezplačen vstop si morate pri enem od partnerjev dogodka zagotoviti vstopni kuponček. Več o programu in vstopnih kupončkih na minicity.si in Facebook strani Minicity Ljubljana.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri