V Mariboru se začenja Zimska plesna šola 2015

Od 20. do 23. februarja bo v Mariboru (v Karanteni na Pobreški cesti 20) zaživela 30. zimska plesna šola Maribor, ki jo pripravlja Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD).

V Mariboru se začenja Zimska plesna šola 2015 (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
11. 2. 2015

Zimska plesna šola je že tradicionalno namenjena plesalcem, pedagogom, koreografom in vsem, ki se aktivno ukvarjate s plesom in gibom.

Program je primeren tako za začetnike, nekoliko bolj izkušene kot tudi poklicne plesalce, vodili pa ga bodo priznani domači in tuji plesalci, pedagogi in koreografi:

Lotem Regev (sodobni ples), Edward Clug (sodobni balet), Kjara Starič Wurst (modern), Maša Kagao Knez (afro-sodobni ples), Daša Rashid (flamenko), Anja Kopač (plesna dramaturgija), Snježana Premuš (utelešena anatomija in joga) in Lazaro Amed Hierrezuelo Zumeta (latino tolkala).

Zimska plesna šolala je idealna priložnost, da se v počitniškem času naplešeš in preizkusiš v različnih plesnih tehnikah in odkriješ nove in vznemirljive plesne izzive.

Poleg rednega izobraževalnega programa se lahko družiš še ob ogledu pestrega plesnega programa – predstav, video projekcij in pogovorov o plesu.

Vsako leto se ZPŠ udeleži okrog 150 plesalcev, ki se zadnji dan predstavijo tudi občinstvu.

Več podatkov o programu in delavnicah 30. zimske plesne šole Maribor najdeš TUKAJ.     

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri