VIDEO: V kino prihaja čudovit film za vse ljubitelje psov

Tudi ti meniš, da so psi zakon. Potem moraš ta mesec obvezno v kino, kjer si bo od 27. aprila dalje mogoče ogledati film Pasji smisel življenja (A Dog's Purpose). Oglej si napovednik ...

VIDEO: V kino prihaja čudovit film za vse ljubitelje psov (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2017

Film Pasji smisel življenja (A Dog's Purpose) prikazuje zgodbo o psu Baileyu, ki se po smrti vsakič znova znajde v drugem pasjem telesu in najde vedno nov smisel življenja, ko služi svojim lastnikom (ki jih igrajo Dennis Quaid, K. J. Apa, John Ortiz in drugi).

V svoji četrti reinkarnaciji ponovno konča pri svojem prvotnem lastniku, ki v drugi pasmi, potem ko pes najde oguljeno rugby žogo, prepozna psa iz svoje mladosti in svojega najboljšega prijatelja.

Oglej si napovednik:

Kaj bomo še kmalu lahko gledali v naših kinih?

KRALJ ARTUR: LEGENDA O MEČU - V kinu od 11. maja!

Priznani filmski ustvarjalec Guy Ritchie v svojem tipičnem dinamičnem slogu na velika platna prinaša domišljijsko-akcijsko pustolovščino epskih razsežnosti, v kateri se ikonoklastično loteva klasične legende o meču ekskaliburju in Arturja (Charlie Hunnam) spremlja na njegovi poti z ulic na prestol.

Oglej si napovednik:

OSMI POTNIK: ZAVEZA - V kinu od 18. maja!

Osmi potnik: Zaveza je nadaljevanje filma Prometej (Prometheus), predzgodbe prvega dela franšize Osmi potnik, znanstvenofantastične grozljivke Ridleyja Scotta iz leta 1979.

Šesti film franšize bo pripovedoval zgodbo posadke kolonialne ladje Covenant, ki pristane na sicer čudovitem, toda sovražnem planetu, kjer naletijo na androida Davida (Michael Fassbender), enega od dveh preživelih članov odprave Prometej, ki je doživela svoj konec v prejšnjem filmu.

Oglej si napovednik:

DIP: RAZISKOVALEC GLOBIN - V kinu od 11. maja!

Piše se leto 2100, ko je človeštvo že zapustilo Zemljo, kolonija ekstravagantnih bitij pa še vedno cveti v breznu v najglobljem predelu oceana.

Dip, zadnji pripadnik vrste hobotnic in žival pustolovskega duha, ki po značaju spominja na slovitega slončka Dumba, v teh globočinah živi s svojima neomajnima prijateljema, nerodnim ribakom iz rodu morskih žab Ivom in nevrotično globokomorsko škampinjo Lizo.

Ko podvodne živali zaradi nesreče zgubijo dom, pošlje Kraken, varuh brezna, Dipa in njegova prijatelja na nevarno potovanje, da najdejo novo domovanje.

Oglej si napovednik:

Oglej si še VIDEO, v katerem je zvezdnica Beyonce razkrila najbolj intimne družinske trenutke ali pa VIDEO, ki dokazuje, kako sta nekoč plesala danes stroga sodnika v oddaji Zvezde plešejo Andrej in Katarina!