V ciklu Mladi talenti se predstavlja pianist Urban Stanič

V okviru koncertnega cikla Mladi talenti Imago Sloveniae se bo predstavil tudi mladi, nadarjeni pianist Urban Stanič, ki je na tekmovanju za Evrovizijskega mladega glasbenika 2014, ki je bilo maja v Kölnu, zasedel več kot odlično 2. mesto!

27. 6. 2014

Med pomembnejšimi cilji ustanove Imago Sloveniae je promocija resnih glasbenih zvrsti, glasbenih ustvarjalcev in poustvarjalcev. Tudi mladih, ki zavoljo majhnosti slovenskega kulturnega prostora še posebej potrebujejo spodbudo in pomoč tako ob začetku, kakor tudi pri nadaljevanju umetniške kariere.

S Ciklom Mladi talenti, ki ga pripravljajo že od leta 2005, mladim nadarjenim glasbenikom zagotavljajo možnost koncertiranja po različnih krajih v Sloveniji, preko njihovih kulturnih izmenjav pa se lahko predstavijo občinstvu tudi onkraj slovenskih meja. V njihov program vključujejo predvsem glasbenike, ki so že končali dodiplomski ali podiplomski študij glasbe ter nagrajence uveljavljenih glasbenih tekmovanj doma in v tujini.

Letno v okviru cikla Mladi talenti izvedejo več kot 20 koncertov, pri pripravi programov pa sodelujejo z Akademijo za glasbo v Ljubljani, Konservatorijem za glasbo in balet v Ljubljani in uredniki programa ARS, nacionalnega Radia Slovenija.

Tokrat si vabljena!

  • na samostojni recital Urbana Staniča
  • v ponedeljek, 30. junija ob 21. uri
  • dvorana Slavka Osterca, Slovenska filharmonija, Ljubljana

Vstop je prost!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri