Ustvarjali smo z Jano Koteska. Boš naslednjič z nami tudi ti?

V hitrem tempu življenja pogosto zmanjka časa za uživanje v majhnih stvareh, ki nas veselijo in sproščajo, zato so ustvarjalne delavnice prava priložnost za druženje z družino in prijatelji. Mi smo si posebno božično-novoletno vzdušje ustvarili na delavnici znanega danskega podjetja JYSK.

Ustvarjali smo z Jano Koteska. Boš naslednjič z nami tudi ti? (foto: promocijski material) promocijski material
18. 12. 2019 | Promocijsko sporočilo

Ljubljana je bila namreč prvo mesto v Sloveniji, kjer smo se udeleženci Čarobne božične delavnice družili in ustvarjali iz materialov in izdelkov, ki so na voljo v JYSK-u. Delavnica je potekala v kuharskem studiu Primoža Dolničarja.

Najprej smo prisluhnili nasvetom o ureditivi doma v prazničnem duhu, ki jih je z nami delila Jana Koteska, sledil pa je težko pričakovani ustvarjalni del, kjer smo pod Janinim budim očesom ustvarili svoj božični venček in ga, seveda, odnesli s seboj domov, kjer že krasi naš praznično urejen dom. Vzdušje na delavnci je bilo zares praznično - zadišalo je po cimetovem pecivu, čaju in kuhanem vinu, udeleženke pa smo uživale v ustvarjanju, skupaj s predstavniki podjetja JYSK.

Ustvarjalno druženje v slogu hygge

»Life Club koncept delavnica spodbuja vrednote povezane s kakovostjo življenja, dizajnom, dansko kulturo in aktiviranjem skupnosti skozi družbeno odgovorne projekte. Veseli smo, da smo začeli nov trend v upanju na čim več takšnih druženj s tematiko, ki je zanimiva našim kupcem.« pravi Zvjezdana Novak, Sales & Marketing Manager JYSK Slovenija, Hrvaška, BiH i Srbija.

Prihodnjič si lahko z nami tudi TI...

... kajti podjetje JYSK v sklopu JYSK Life Club-a načrtuje še več delavnic. Teme delavnic bodo različne, odvisne od želja kupcev, letnih časov ali aktualnih trendov na področju notranjega dizajna.

Za več informacij obišči njihovo spletno stran ali Facebook stran.