Ustvari svojo priložnost! Študiraj na FKPV.

Se tudi ti zanimaš za študij? Obišči FKPV na informativnih dnevih in se prepričaj zakaj je študij na FKPV prava odločitev.

Ustvari svojo priložnost! Študiraj na FKPV. (foto: shutterstock) shutterstock
4. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Vodilna fakulteta z izjemnim osebnim odnosom

Do sedaj je na Fakulteti za komercialne in poslovne vede (FKPV) diplomiralo že več kot 4.880 diplomantov, ki kot prednost fakultete izpostavljajo praktično naravnanost programov, osebni odnos predavateljev in fleksibilnost ter prijaznost podpornih služb. FKPV vam kot inštitucija, ki izvaja študijske programe na I., II. in III. stopnji, ne omogoča le teoretično znanje, ampak tudi pridobivanje praktičnih veščin, ki bodo prišle prav za poslovni in osebni razvoj.

Študij prilagojen izrednim študentom

Študij na FKPV je prilagojen izrednim študentom in s svojo praktično usmerjenostjo privlačen tako za študente brez poslovnih izkušenj, kot tudi za tiste z večletnim poslovnim udejstvovanjem in z željo, da svoje izkušnje nadgradijo z novimi znanji in aktualnimi kompetencami. Zaradi izjemne fleksibilnosti je FKPV prava izbira za vse, ki zaradi službe, družinskih ali drugih obveznosti težko obiskujejo predavanja. Predavanja potekajo načeloma dvakrat tedensko v popoldanskem času.


Aktivno mednarodno sodelovanje - študij ali praksa v tujini

FKPV je zelo aktivna v omogočanju mednarodne dimenzije študija, kar je za današnje čase velika dodana vrednost. Študentje lahko določene študijske obveznosti in/ali študentsko prakso opravljate v tujini na partnerskih fakultetah. Znanja in izkušnje, ki jih boste pridobili na študiju v tujini vam bodo zagotovo koristile na nadaljnji študijski in poklicni poti.

Karierni center

Karierni center FKPV je središče, ki je namenjeno brezplačnemu svetovanju, informiranju in ozaveščanju bodočih študentov, študentov in diplomantov o možnostih pri študiju, vstopu na trg dela in kariernem razvoju.

Sodelovanje po študiju

Magična beseda modernega poslovnega življenja je mreženje. Brez mreženja ni napredovanja, ne širimo prepoznavnosti svojih proizvodov in storitev. Enako velja za ljudi. Brez sodelovanja v mreženju nimamo možnosti biti prepoznani, mimo nas odleti marsikatera priložnost, tako v poslovnem, kakor tudi v privatnem življenju. Alumni klub FKPV na tem področju ponuja zelo veliko. Tudi po končanem študiju nadaljujemo sodelovanje z našimi diplomanti, jim pomagamo pri poslovnem mreženju, ponujamo možnost vseživljenjskega učenja, organiziramo družabne, strokovne dogodke, okrogle mize ter seminarje.

Fakulteta, ki ponudi več!

  •  Razumevanje, prijaznost, ustrežljivost, dosegljivost in pozitiven pristop gradijo jedro, ki tvori FKPV. Gonilna sila so predavatelji, kateri so praktiki z ogromno izkušnjami in pripravljeni pomagati slehernemu posamezniku (Dušan Korene, študent Varnostnega menedžmenta).
  •  Teoretično in praktično znanje, ki ga z lahkoto implementiramo na svoji življenjski poti. Med študijem so nam v veliko pomoč punce iz referata, ki dodajo vrednost fakulteti zato z lahkoto povem, da FKPV resnično je fakulteta, ki ponudi več! (Maja Zavolovšek, predsednica ŠS FKPV)
  •  Imela sem možnost sodelovanja na raznih projektih kot npr. Developing skills for future jobs, znanstvenih konferencah FKPV, pri katerih sem pridobila veliko novega znanja in obiskala več podjetij iz turizma (Urška Rožič, študentka Turizma II).
  •  Šolanje na FKPV mi je prineslo novo znanje, nove prijatelje, novo službo in nove kompetence. Pa sem šele drugi letnik. S študijem na FKPV si lahko postavite dobre temelje za prihodnost. Vsekakor priporočam vsakomur (Milan Resnik, študent Poslovne informatike).

Se tudi vi zanimate za študij? Obiščite nas na informativnih dnevih in se prepričajte zakaj je študij na FKPV prava odločitev.

Informativna točka

FKPV, Lava 7, Celje | www.fkpv.si | dodiplomski@fkpv.si | 03 428 55 46

Informativni dan

6. september | 20. september

Študijski programi

Dodiplomski programi: Komerciala | Poslovna informatika | Turizem | Varnostni menedžment

Magistrski programi: Komerciala | Poslovna informatika | Turizem

Doktorski program: Poslovne vede

Enote

Celje, Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Murska Sobota in Slovenj Gradec.