Uresniči najbolj divje popotniške sanje – Dunlop ti za to podarja 8.000 evrov!

Sanjske plaže, velemestne džungle, neokrnjena brezpotja, nenavadne jedi, divji klubi, adrenalinski užitki, osvojeni vrhovi – le od tebe je odvisno, kaj izbereš, Dunlop pa ti bo za uresničitev sanjskega potovanja podaril kar 8.000 evrov. Še danes obišči spletno stran sharedunlopspirit.dunlop.si, pripravi najbolj izviren potovalni načrt ter sodeluj v norem natečaju Share Dunlop Spirit!

23. 3. 2015 | Promocijsko sporočilo

Čas za pripravo potovalnega načrta imaš do 12. maja 2015, komisija pa bo do 21. maja izbrala deset finalistov. "Mene bodo najbolj prepričali tisti, ki bodo načrt sestavili tako drzno, da bo že od začetka jasno, da jim bodo na potovanju stvari ušle z vajeti. Iz izkušenj vem, da na koncu vse spelješ, a je bolj zabavno in pristno, če kaj ne gre po planu," je povedal član žirije Klemen Premrl, verjetno najboljši ledni plezalec na svetu in tisti norec, ki je postal spletna senzacija ob plezanju na ledene gore Grenlandije.

Kam potuješ, s kom, za koliko časa...vse je popolnoma prepuščeno tvoji domišljiji, zato jo le spusti "s ketne" - premikaj meje in izstopi iz povprečja, tako kot Dunlop pri proizvodnji pnevmatik presega meje mogočega, stremi k inovacijam in razvija produkte za ljubitelje adrenalina in avantur, ter zanje ustvarja pnevmatike, ki jim ta doživetja omogočajo.

Edina pogoja za sodelovanje sta, da ekipa popotnikov šteje vsaj dva člana, ter da potovalni načrt začiniš z izborom desetih Dunlop avantur. Te zanima, kaj so Dunlop avanture? Oglej si jih na sharedunlopspirit.dunlop.si, pofočkaj pa se tudi na facebook.com/dunlop.slovenija, da ja ne zamudiš prav ničesar. Končnega zmagovalca natečaja Share Dunlop Spirit bomo od 1. do 14. junija s spletnim glasovanjem izbirali vsi, zato ne pozabi že zdaj nakuriti frendov, babic, bratrancev, šefa, profesorjev, prodajalk v lokalni trgovini in zobarja, da bodo glasovali zate!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri