Urednica Manca o tem, zakaj moraš potovati

Potujem zato, da doma lažje prebivam. Zdi se mi celo, da je odmik od običajnega ritma nujen za motivacijo, ki jo je v dnevnem tempu težko najti.

Urednica Manca o tem, zakaj moraš potovati (foto: Petra Cvelbar) Petra Cvelbar
24. 9. 2015

Ko pridem s poti, kar naenkrat vidim bolj jasno, zato se mi zdi krasno, da se lahko na takšnih potovanjih tudi česa naučim. Recimo tega, da je potrpežljivost lepa čednost in da stvari ne morem predvideti vnaprej.

Potovanja so odlična priložnost, da pri sebi opraviš kakšno pomembnejšo katarzo in odložiš breme, ki ga nosiš.

Super je, če si toliko poštena do sebe in se prepustiš okolju, predvsem pa se nehaš držati tako resno. Ker na potovanjih res ni fajn biti zategnjen. Sploh pa ne jezen na ves svet.

Potem težko spoznaš kaj (ali koga) lepega in zamudiš res veliko stvari, ki ti jih novo okolje ponuja na vsakem koraku.

Da bo leto, ki je pred tabo, res pomembno potovanje, smo Cosmo koledarček obarvali z nasveti za pot, na kateri boš bolje spoznala tudi sebe.

Upam, da te tokrat motiviramo za kakšno drzno destinacijo, predvsem pa, da bo do poletja koledarček popisan z najbolj divjimi doživetji, ki te čakajo.

čampa

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri