UNICEF-ove Punčke iz cunj za otroke sveta!

V ponedeljek, 27. maja, si ob 17. uri vabljena v prvo nadstropje MKT Knjigarne Konzorcij, na Slovenski cesti 29 v Ljubljani, kjer se bo odprla razstava UNICEF-ovih Punčk iz cunj z dnevniki, ki so jih naredili  otroci iz vrtcev in njihove vzgojiteljice.

20. 5. 2013

Ob 19h tega dne bodo v Galeriji Kresija, na Stritarjevi 6, odprli tudi prodajno razstavo Punčk iz cunj, ki so jih vse leto pridno izdelovale UNICEF-ove prostovoljke in prostovoljci. Punčke iz cunj boš lahko tudi posvojila - in sicer vse do 9. junija 2013.

Pridi v pravljično deželo Punčk, kjer bodo obiskovalce s svojim nastopi razvajali otroci, glasbeniki in Junior ambasadorji UNICEF-a.

Za otroke tega sveta!

Punčke iz cunj lahko tudi s tvojo pomočjo otrokom v državah v razvoju omogočile cepivo proti šestim nalezljivim otroškim boleznim.

Stroški cepljenja enega otroka znašajo v povprečju 20 eur, kolikor stane posvojitev UNICEF-ove Punčke iz cunj.

Obletnica Punčk iz cunj

V Sloveniji UNICEF-ove Punčke iz cunj praznujejo že 10. obletnico.

V tem času so skupaj z vsemi, ki sodelujejo v projektu, omogočili cepljenje več kot 16.500 otrok v državah v razvoju proti šestim otroškim nalezljivim boleznim.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri