Umek je na plesišču to, kar je med količki Tina Maze!

V Sloveniji je Umek verjetno ena najbolj znanih javnih osebnosti in poznajo ga tudi tisti, ki ga še nikoli niso slišali vrteti v kakšnem izmed naših klubov.

22. 1. 2013

Vendar pa mnogim ni čisto znan njegov status v tujini, kjer ga predvsem v zadnjih letih uvrščajo v sam vrh tehno in tech-house didžejev.

Na plesišču je Uroš tisto, kar je trenutno Tina Maze med količki.

Vsako leto naš najuspešnejši DJ obleti svet, saj ga želijo na vseh kontinentih, po njegovih besedah ga ni bilo le še v Afriki, čeprav naj bi ponudbe prihajale tudi od tam.

Izmed približno 100 nastopov, ki jih izvede v enem letu, približno štirikrat odleti tudi v ZDA, kjer je zadnja leta elektronska glasba v izjemnem porastu in tam zanimanje za Umekove storitve močno presega njegove zmožnosti.

Letos Uroš praznuje 20. obletnico svoje kariere, ki jo bo obeležil v svetišču slovenske elektronske kulture, kultni Ambasadi Gavioli, kjer bo 8. februarja nastopil s posebnim 'Oldies Goldies' setom.

Več informacij o dogodku Oldies Goldies boš našla na Umekovi facebook strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri