Uganeš, kje točno se nahaja dekle v čolničku na spodnji fotografiji?

Tudi ti letošnje poletje pridno nabiraš svoje »foto zabeležke« iz čudovitih krajev? No, tudi mi. Eden tistih, ki je na nas pustil še posebej močan vtis, je ta, ki ga je posnela naša sodelavka iz sosednjega uredništva, Ana Vehovar.

Uganeš, kje točno se nahaja dekle v čolničku na spodnji fotografiji? (foto: Ana Vehovar) Ana Vehovar
4. 8. 2017

Sprva smo pomislili, da je Ana obiskala eno izmed jezer v sosednji Avstriji ali Italiji, a se tale 'instagramabilna desitnacija' dejansko nahaja v naši Sloveniji, in sicer gre za prelepi Bohinj.

Odlična ideja za vikend izlete, kajne? Ko prispeš tja, si poplačan z odličnim razgledom. Objemajo ga namreč čudovite Julijske Alpe.

Bohinj pa ni edini idilični kotiček in top kraj za izlet v naši državici. V članku To so najbolj 'instagramabilne' destinacije za izlet v Sloveniji najdeš še mnogo drugih krajev, kjer lahko posnameš najlepšo fotografijo letošnjega poletja.

Zelenci

No, lahko pa v teh vročih dneh obiščeš (in se ohladiš!) eno izmed 12 naravnih kopališč pri nas. Mi smo izbrali tista, ki so po našem mnenju najlepša. Kaj meniš?

Jezero Jasna

Če se letos odpravljaš na morje na hrvaško obalo (ali pa si morda že tam), pa moraš nujno obiskati vsaj eno od 10 najlepših (skritih) hrvaških plaž. Sanjske so in ne smeš jih spregledati!

 

Hidden beach

A post shared by Peony Apartment Dubrovnik (@peonyapartmentdubrovnik) on

Naša novinarka Ajda pa ti priporoča, da vsaj enkrat v življenju obiščeš božansko mestece v malem, ki je oddaljeno le nekaj km stran od Slovenije. S prijateljicami je v sredini julija obiskala Portopiccolo in preverila, kaj vse je tam vredno doživeti. Njeno nepozabno izkušnjo najdeš TUKAJ.

Portopiccolo

Vsekakor pa je vredno pokukati tudi v Prekmurje, ki skriva vsaj 8 čudovitih stvari, ki jih moraš videti in doživeti tam. Prav tako super ideja za izlet!

Prekmurje

Želimo ti lep vikend, poln novih doživetij!

Nadvse bomo veseli tudi kakšnega tvojega 'izletniškega priporočila', ki ga lahko z nami deliš v komentarju pod objavo na Facebooku ali nam pišeš na cosmopolitan.si@adriamedia.si.

Fotografije: Instagram.com/@anakatarina4, @zivajaversek in @ajdaajdika

Preberi še: Top triki in nasveti, kako posnameš najbolj 'instagramabilno' poletno fotografijo

Preveri še, kaj ti za mesec AVGUST 2017 napoveduje HOROSKOP