Uau, noro! Prihaja najboljši evropski festival...

SEA STAR 2019...in to v Umag! Med nastopajočimi bodo legendarni Wu-Tang Clan, Sven Väth, Nina Kraviz, Mahmut Orhan, Vojko V, Fox in drugi.

14. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Da tega preprosto ne smeš zaumditi, ti pove dejstvo, da je več kot 80 tisoč obiskovalcev in številni svetovni superzvezdniki, festival že samo po dveh sezonah uvrstilo med najpomembnejše festivale na Mediteranu. Letos že nestrpno čakamo tretjo izdajo, ki bo 24. in 25. maja 2019 v laguni Stella Maris. Za piko na „i” pa bo festivalu dodan še Welcome Party 23. in še Closing Party 26. maja. To bo res TOP žurka.

Kaj in koga lahko pričakuješ na festivalu?

Uf, same hude izvajalce!

Wu-Tang Clan

Ena najbolj kultnih in revolucionarnih zasedb vseh časov, bo poskrbela, da bo Istra zadnji majski vikend dihala s hip-hopom. Legendarni raperji s turnejo Gods of Rap obeležujejo 25. obletnico kultnega albuma Enter the Wu-Tang (36 Chambers). Njihov nastop v Umagu bo ekskluziven v celotni Srednji, Južni in Vzhodni Evropi.

Nina Kraviz

Poleg Nine Kraviz, ne obstaja nihče, ki ima takšno predanost, brezkompromisen odnos in poleg vsega še pogum, da konstantno premika meje. Hkrati jo odlikujeta tudi radovednost, da zmeraj sprašuje in želja, da se neprestano uči. Tako s svojim zgledom vodi globalno elektronsko sceno, pri čemer je prejela številna priznanja in naziv najboljše svetovne DJ-ke!

Sven Väth

Oče techno gibanja, veliki in neponovljivi Papa Sven, kot mu pravijo vsi oboževalci, je oseba, ki velja za simbol evropskega plesnega zvoka in za nekronanega kralja Ibize, njegove Cocoon zabave pa spremljamo že rekordnih 20 sezon. Že več kot 35 let je ime Svena Vätha sinonim za revolucijo in inovacijo v elektronski glasbi.

Prihaja tudi britanska hip-hop diva IAMDDB in prejemnik nagrade za najboljšega tehno didžeja na ibiških DJ Awards Ilario Alicante ter avtor najbolj prodajanega tehno songa na beatportu Enrico Sangiuliano!

Med nastopajočimi bodo tudi legendarni Bajaga i Instruktori, punk rockerji Hladno pivo, skupina Nola in vroči regionalni lokalci - Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, Marko Nastić, DJ Jock in mnogi drugi.

Za vse dodatne informacije o festivalu SEA STAR 2019 klikni TUKAJ