Uf, kako lepo je V NARAVI! SKAZINA ekipa na potepu je takole uživala ...

Tudi letos se je ekipa podjetja Skaza odpravila na potep v naravo. Na treh čudovitih lokacijah Gorenjske, v Zaki na Bledu, ob jezeru Jasna v Kranjski Gori in izviru Save Dolinke v Zelencih so pripravili simpatična srečanja s svojimi privrženci in z njimi preživeli prijetne urice v objemu narave, z dobro hrano in osvežilno pijačo.

19. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vse skupaj seveda postreženo v njihovih ličnih, trendi, ekoloških ter naravi in vsem živim bitjem prijazni posodi in kozarčkih iz sladkornega trsa kolekcije Outdoor za večkratno uporabo.

Srečanja so bila premierna predstavitev treh lepo oblikovanih in zelo uporabnih eko paketov posod in kozarčkov za življenje v naravi. Z njimi so si skupaj z obiskovalci privoščili prava gurmanska in stilska doživetja.

Začeli so z osvežujočim paketom Lemonade Time, si nato privezali dušo, postreženo s pomočjo paketa Garden Party, nadaljevali z dobrotami za piknik, vabljivo zloženimi na kompletu Picnic Moments in še bolj spretno v inovativnem 15-delnem piknik in kamping setu Pick&Go.

Bio ostanke so na koncu pojedine skrbno shranili v domačem kuhinjskem kompostniku Bokashi Organko 2, ki velja za začetnika domačega krožnega gospodarjenja. Z njim doma ustvarite osnovo za kompost, ki je vir novega življenja.

Prihodnje leto ekipa napoveduje novo pot – takrat že z lastnim pridelkom. Postanite tudi vi ambasadorji odgovornega ravnanja z našim planetom in spremljajte prizadevanja, dosežke in eko izdelke na www.skaza.si