UAU! Jan Plestenjak je lahko ob dnevu žena pri TEBI doma!

Združiti Slovenijo v teh časih je zagotovo prav poseben izziv, za Jana Plestenjaka, enega najbolj uspešnih slovenskih glasbenikov vseh časov, ki se podpisuje pod zavidljivo število hitov, pa je to le eden izmed neštetih podvigov in presenečenj, ki jih je v svoji 28 letni karieri pripravil za svoje oboževalce. No, oboževalke. 😉

UAU! Jan Plestenjak je lahko ob dnevu žena pri TEBI doma! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
23. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Slovenski izvajalec po enoletnem premoru skupaj z Mercatorjem pripravlja ekskluzivni online koncert za dan žena. Z njim se želi pokloniti vsem pripadnicam ženskega spola.

Presenečenje, ki ga je pripravljal za svoje oboževalce, je do sedaj skrbno skrival, sedaj pa je že jasno, da se bo koncert odvijal na dan žena, 8. marca 2021.

Pri dnevu žena ne gre le za praznik žena, ampak žensk nasploh. To pomeni od najmlajših deklic do naših babic in prababic. Ob dnevu žena se spomnimo, da morajo imeti ženske enake možnosti, enako možnost izbire in svobodo odločitve v življenju kot moški. Ne kot ženske, ampak kot ljudje.

Naj bo letošnji dan žena nekaj posebnega – preseneti mamo, ženo, hčerko, prijateljico, ali pa kar samo sebe.

Vstopnice so že v prodaji preko spletne strani Eventim, kupiš pa jih lahko tudi na Petrolu, Omv-ju, v Trafikah 3dva, in na Pošti Slovenije. Udeleženci boste povezavo prejeli na osebni e-mail naslov, ki ga navedete ob nakupu.