Trojni razgled z grajskega griča - Preveri, za kaj točneje gre!

Po premieri v Parizu sta Huawei P20 in P20 Pro svojo krstno predstavitev doživela tudi v Ljubljani.

Trojni razgled z grajskega griča - Preveri, za kaj točneje gre! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
6. 4. 2018

V minulem tednu sta, po premieri v Parizu, telefona Huawei P20 in P20 Pro svojo krstno predstavitev doživela tudi v Ljubljani. Dogodek se je v odličnem vzdušju odvil na Ljubljanskem gradu, kjer so se z novima modeloma iz serije P spoznali novinarji in številni znani obrazi.

Nova modela serije P je predstavil Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija

Po tem, ko je zbrane najprej pozdravila povezovalka večera, Ula Furlan, je na oder stopil George Zhangzhe, regionalni manager Huawei. Nova modela serije P je predstavil Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija. Zbrane je z odra nagovoril Matej Podobnik, direktor odnosov z javnostmi za celotno regije osrednje in vzhodne Evrope ter nordijskih držav.

Prve izkušnje s Huawei P20 Pro pa so v tem dobrem tednu po globalni predstavitvi telefona nabirali tudi trije slovenski fotografi, ki so se na dogodku predstavili s fotografsko razstavo.

Tibor Golob, priznani slovenski modni fotograf, Igor Rosina, urednik revije Digitalna kamera in fotograf Nejc Hötzl so mnenja, da ta telefon ponuja več in da bo vsakega uporabnika resnično navduši.

Navdušujejo posnetki v slabih svetlobnih pogojih

Preostanek večera je potekal v sproščenem vzdušju, kjer so zbrani lahko tudi osebno preizkusili, kaj zmore nova trojna Leica kamera, ki je glavna novost telefona P20 Pro.

Omogoča kar 3× optično ter 5× hibridno povečavo ter neverjetno kakovost slik zajetih v slabi svetlobi.

Poleg vseh novosti je morda najbolj opazen prav novi FullView zaslon, ki skoraj izniči robove ter ponuja resnično edinstveno izkušnjo zajemanja vsebin.

Za pozitiven utrip večera je poskrbela Lea Sirk

Ob dobri glasbi se je pozno v noči zaključila uspešna predstavitev pametnih telefonov Huawei P20 in P20 Pro.

Oba modela, tako P20 in P20 Pro bosta v naslednjih dneh že na voljo pri nas, njun mlajši brat, P20 Lite, pa je že na voljo pri vseh operaterjih in v prosti prodaji.

Kaj pa cene in dobavljivost v Sloveniji?

  • Huawei P20 Lite (4 GB + 64 GB): 389,99 € z začetkom prodaje še v mesecu marcu; Klein Blue (modra), Sakura Pink (roza), Midnight Black (črna), Platinum Gold (zlata)
  • Huawei P20 (4 GB + 128 GB): 689,99 € z začetkom prodaje 9. aprila; Black (črna), Champagne Gold (zlata), Twilight (somračna), Pink Gold (roza), Midnight Blue (modra)
  • Huawei P20 Pro (6 GB + 128 GB): 899,99 € z začetkom prodaje 16. aprila; Black (črna), Twilight (somračna), Pink Gold (roza), Midnight Blue (modra)

Za Huawei Mate RS in audio dodatke trenutno še ni podatkov za Slovenijo.