Top izdelki za nakupovanje v času črnega petka

Črni petek oziroma Black Friday se nezadržno bliža. 25. november je tik pred vrati, z njim pa veliki popusti, ki jih lahko ujamete zgolj enkrat letno. Vas zanima, kateri so tisti najbolj vroči artikli, ki bodo letos na voljo z največ popusta?

Top izdelki za nakupovanje v času črnega petka (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
22. 11. 2022 | Promocijsko sporočilo

Pametne ure Garmin 

Pametne ure so pravi mali ročni računalniki, ki omogočajo merjenje izjemne palete podatkov, kot so:

· srčni utrip,

· hitrost gibanja,

· nadmorska višina,

· število korakov,

· temperatura,

· kakovost spanca.

Še več, so nadvse preprosti za uporabo, saj delujejo na dotik in so primerni za vse starosti ne glede na računalniške veščine. 

Pametne ure lahko povežemo s pametnim telefonom in z njimi spremljamo dohodne klice, sporočila in obvestila aplikacij. Za vse ljubitelje organiziranega načina življenja in tiste, ki občasno pozabite pomembne opravke, je pametna ura korak k manj stresnemu vsakdanu. 

Ker je nakup pametne ure največkrat večja naložba, so popusti v času črnega petka odličen čas za ta korak. 

Ure vam z radodarnimi popusti ponujajo v trgovinah Hervis, kjer lahko izbirate med moškimi in ženskimi pametnimi urami različnih dizajnov, cen in barv. 

Smuči in ostala smučarska oprema

Zima na sončni strani Alp letos še ni pokazala pravega obraza. 

Obilne snežne padavine bi razveselile ljubitelje belih strmin, ki že čakajo na svoj prvi zimski spust. 

Nakup smučarske opreme pa lahko predstavlja velik finančni zalogaj, zato je Black Friday idealen čas za to zimsko naložbo.

Tudi smuči in smučarska oprema predstavljajo kategorijo izdelkov, kjer vas letos čakajo osupljivi popusti. V Hervisu najdete smučarske znamke, kot so Elan, Fisher, Atomic in Salomon, ki slovijo po svoji kakovostni izdelavi. 

Izbirate lahko med smučarskimi seti tako za začetnike kot tudi za profesionalne smučarje, tako za ženske kot tudi moške in otroke.

Poleg smuči ne pozabite tudi na udobne smučarske čevlje, čelado, rokavice in topla ter udobna smučarska oblačila.

Pohodni čevlji

Prijeten in varen pohod na najljubši bližnji hrib ni mogoč brez kakovostnih pohodnih čevljev

Obutev, ki pohodniku zagotavlja varno in brezskrbno hojo, mora biti udobna in zračna. V njej ostanejo noge suhe, sklepi zaščiteni, korak pa stabilnejši.

Cene kakovostne pohodne obutve so lahko visoke, zato so popusti na Black Friday idealna priložnost za nakup. 

Med najbolj priznane izdelovalce pohodnih čevljev spadajo Columbia, Salomon, Kilimanjaro, Salewa in La Sportiva, ki vas bodo na letošnji črni petek pričakali s super popusti. 

Oblačila in obutev

Kakovosten plašč ali jakna, ki sta bila do sedaj izven dostopa, lahko na Black Friday prideta korak bližje k vam. 

Izkoristite priložnost in jakne ter plašče (kot so puhovka, softshell jakne, anoraki, jakne iz flisa, pohodniške jakne, telovniki) kupite po občutno ugodnejših akcijskih cenah. 

Ta oblačila niso namenjena le športnemu udejstvovanju. Nosite jih lahko tudi pri vsakodnevnih opravilih ali mirnih sprehodih v naravi. Prav zato predstavljajo idealen izdelek, ki vam bo lahko služil vrsto let.

Darila za najbližje

Trem dobrim možem, ki v decembru obdarujejo otroke, bodo veliki popusti na Black Friday prišli še kako prav. 

Vse zgoraj omenjene kategorije izdelkov predstavljajo izvrstna darila, ki jih lahko po ugodnih cenah kupite na črni petek in jih za praznike podarite najbližjim. 

Na enem mestu lahko v Hervisu najdete darila za praktično vsakogar – vaše najmlajše in druge družinske člane, starše, partnerje, sosede in druge najbližje. 

Ne pozabite! Varno in pametno nakupovanje

V času nakupovalne mrzlice nas obilni popusti hitro očarajo, kar pa naj ne pomeni, da varnost spletnega nakupovanja postavimo na stranski tir. 

Res je, da lahko s popusti prihranimo obilico denarja, a nas lahko nespameten nakup drago stane. 

Da zagotovite varen nakup, se držite naslednjih pravil spletnega nakupovanja:

· Kupujte zgolj na straneh znanih trgovcev, ki jim lahko zaupate.

· Preverite, da spletna stran na vrhu vsebuje ikono ključavnice, kar pomeni, da je povezava varna. 

· Če spletna stran pri nakupu od vas zahteva vnos osebnih podatkov, ki niso povezani z nakupom, je to razlog za sum. Podatki, ki se navadno zahtevajo, so poleg imena in naslova še rojstni datum, telefonska številka, elektronski naslov in podatki o bančni kartici, če za nakup plačujete z debetno ali kreditno kartico. 

· Pri ustvarjanju uporabniškega računa v spletnih trgovinah izberite zahtevno in unikatno geslo, saj s tem zmanjšate možnost za vdor v svoj račun. 

Pameten nakup je nakup tistih izdelkov, ki jih resnično potrebujete. 

Že imate seznam želja za letošnji Black Friday? Če ga še niste naredili, vam predlagamo, da vnaprej preverite ponudbe in po premisleku sestavite seznam artiklov. 

Naj bo nakupovanje letošnji črni petek varno, zabavno in pametno!