TOP 5 planerjev slovenskih ustvarjalk za novo šolsko leto

Hočeš ali nočeš, novo šolsko leto je pred vrati in mi smo pobrskali po spletu, da najdemo najbolj šik planerje za vse, ki želite to leto postati maksimalno organizirane.

TOP 5 planerjev slovenskih ustvarjalk za novo šolsko leto (foto: Instagram.com/@ustvarjalnicarp) Instagram.com/@ustvarjalnicarp
28. 8. 2018

Podoben seznam smo pripravili že lansko leto in bralke ste bile nad njim navdušene, zato ti letos predstavljamo posodobljen seznam. Nekatera imena ti bodo zagotovo znana, smo pa našli tudi nekaj novincev. V kolikor svoje obveznosti raje beležiš v fizično obliko planerja oziroma rokovnika, potem beri dalje.

TOP 5 planerjev slovenskih ustvarjalk za novo šolsko leto:

1. Yummy Styled

Znamka, ki je svoje planerje predstavila že lani (kombinacija živo roza in rjave barve), se je letos odločila za bolj nežen dizajn. "Floral Collection" vsebuje planer v nežno roza ali sivi barvi, z belim potiskom. Omeniti pa moramo tudi izredno velikodušno akcijo, ki so jo pripravili v sodelovanju z Anino zvezdico, in sicer bodo podarili 500 rokovnikov puncam, ki si ga same ne bi mogle privoščiti.

Na svojem Instagram profilu so zapisali:

"Verjamemo v boljši svet, enake priložnosti predvsem pa v slovenska dekleta!"

(CENA: 21,90 EUR)

 

A post shared by YummyStyled (@yummystyled) on

2. Magic Planner

Magic Planner je pri nas ena izmed bolj uveljavljenih znamk planerjev. Letos navdušujejo s preprostim dizajnom - črne platnice z motivacijskim sporočilom: Own your path.

Poleg planerja pa lahko naročiš tudi namizni koledar, ki je letošnja novost.

(CENA: 27 EUR)

3. Ustvarjalnica Rebeka Perko

Tudi Rebeka je letos ponovno predstavila nove planerje in mi smo zaljubljeni. Izbiraš lahko med štirimi različnimi dizajni, ki so popolna izbira za vse, ki obožujete cvetlični motiv.

P. S. Z izbiro in nakupom boš morala pohiteti, saj so nekateri planerji že razprodani.

(CENA: 19,99 EUR)

 

A post shared by Rebeka Perko (@ustvarjalnicarp) on

4. AVD stationery by studio AVD

Na Insta profilu studia AVD boš našla čudovit planer za novo (šolsko/študijsko) leto, ki služi tudi kot dokaz, da marmorni vzorec še ni odšel iz mode. 

(CENA: 21,90 EUR)

 

A post shared by Studio AVD (@studio_avd) on

5. Ustvarjam sanjsko leto

Lansko leto smo prav tako že predstavili planerje Aneje Štrukelj in tudi letos so se uvrstili na seznam. Če sta nas lani navdušili dve različni platnici, lahko letos izbiraš kar med petimi. Rokovniki glede na svoj dizajn nosijo imena: svoboda, sanje, ravnovesje, ustvarjalnost, nežnost.

(CENA: 22 EUR)

Pripravila: Tamara Bastarda

Foto: Instagram.com/@ustvarjalnicarp

Preberi še: Ta izjava Meghan Markle te bo naučila, kako ceniti vsak cent, ki ga imaš!

Priporočamo tudi: TA moški je svoje dekle zaprosil nad Dubrovnikom in njun VIDEO je obnorel ves svet