TOČNA napoved: Takšno vreme nas čaka ta vikend (če načrtuješ izlet, moraš vedeti TOLE)

Naj te ta vikend nič ne preseneti - preveri tole TOČNO vremensko napoved, ker ne bo povsod sončno! Dež in plohe so namreč napovedane za TA del Slovenije! 

TOČNA napoved: Takšno vreme nas čaka ta vikend (če načrtuješ izlet, moraš vedeti TOLE) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2022

Tudi ti ta vikend načrtuješ izlet? Potem nikar ne pozabi preveriti, kakšno vreme te čaka - glede na to, kam se odpravljaš.

V osnovi bo vreme sicer takšno:

"V petek bo delno jasno, sprva ponekod v notranjosti pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Na Primorskem bo dopoldne pihala šibka burja. Popoldne bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta, nekaj jih bo možnih tudi ponoči predvsem v severnih krajih.

V soboto bo sončno in vroče s kakšno popoldansko nevihto," so zapisali na spletni strani Arsa.

Kakšno bo vreme na Primorskem:

Na Goriškem bo vreme jasno, sonce lahko včasih za kratek čas prekrijejo oblaki, a zagotovo to ne bo oviralo tvojega veselega pohajkovanja. Preko dne se bodo temperature gibale okoli 28 stopinj, v soboto in nedeljo pa bodo termometri pokazali okoli 29 stopinj Celzija.

Veliki mesečni HOROSKOP: To vse ti zvezde napovedujejo za JUNIJ (ljubezen, sreča, delo)

Obala bo videti tako:

V petek bo na slovenski obali oblačno, temperature pa se bodo gibale med 18 in 28 stopinj. Sobota in nedelja bosta po večini jasni, ozračje pa se bo ogrelo na prijetnih 30 stopinj.

Slovensko morje je imelo konec tega tedna osvežilnih 20 stopinj.

Osrednji Sloveniji se obetajo ...

... oblaki. No, vsaj v petek, ko se bodo stopinje tam gibale med 17 in 30 stopinj. V soboto in nedeljo bo po večini sopnčno, ogrelo pa se bo kar do 33 stopinj.

Vzhodni del Slovenije

V petek in soboto bo lepo in toplo, možna je kratkotrajna oblačnost, dnevne temperature pa se bodo gibale med 28 in 30 stopinj. V nedeljo lahko pričakuješ kratkotrajne plohe in pretežno oblačnost, temperature pa se bodo povzpele na 27 stopinj Celzija.

Fotografije: Profimedia