To so pripomočki, ki jih absolutno potrebuješ, ko boš postala mamica (hvaležna nam boš)

Si tudi ti v pričakovanju in odštevaš dni, ko se ti bo v življenju pridružila prav posebna oseba? Potem že zagotovo razmišljaš, kaj vse potrebuješ, tvoj seznam opravil in pripomočkov, ki jih potrebuješ, pa se kar daljša in daljša ... Ne skrbi! Tukaj ti bomo na pomoč priskočile tudi mi.

To so pripomočki, ki jih absolutno potrebuješ, ko boš postala mamica (hvaležna nam boš) (foto: Notino) Notino
4. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Udobje čez dan in ponoči

Prepričane smo, da bo tvoj najboljši prijatelj postal prav modrc za dojenje. To je zagotovo pripomoček, brez katerega novopečena mamica ne more shajati. Ne le, da ti bo takšen nedrček olajšal postopek dojenja, ampak bo pazil na tvoje bradavičke, saj jih ne bo dražil. Bodi pozorna, da izbereš takšnega, ki je iz bombaža

Notino

Ampak, ali si vedela, da obstajajo tudi nočni modrčki? Ti nimajo kosti, kar pomeni, da te ne bo nič tiščalo, ko boš spala, zato je idealen za trenutke, ko potrebuješ čim več udobja. Nedrčki zagotavljajo prijetno podporo, ki se prilagodi tvojim oblinam. In kaj je še pomembno? Ponoči bo dihal, saj je narejen iz nežnega in zračnega materiala.

So se ti zdeli nastavki za dojenje nočna mora? Ne skrbi, saj če izbereš prave, bodo hitro postali tvoj najljubši pripomoček, saj ščitijo boleče in razpokane bradavice. Prav tako pa je poskrbljeno tudi za tvojega malčka, saj mu bodo nastavki zagotovili naraven občutek in udobje pri vsakodnevnem hranjenju. In kaj je še najboljša stvar teh ščitnikov? Ker je ščitnik posebej oblikovan, bo tvojemu otroku omogočeno, da se med hranjenjem privije k tebi.

Za malce starejše prestolonaslednice pa ...

Naj ti predlagamo še nekaj. Ko boš končala obdobje dojenja in ko bo tvoj otrok že dovolj star, pa ti moramo nujnoooo predstaviti nekaj neverjetno ljubkega - ličila za otroke! Absolutno so nas navdušila!

Notino

Tvoja punčka bo zagotovo navdušena nas setom sijajev za ustnice, lakom za nohte ali pa mini setom za ličenje, ki je oblikovane prav za otroke. 

S tem, ko bo tvoja hčerka ustvarjala, bo razvijala svojo umetniško žilico, s tem pa krepila svoje motorične in umske sposobnosti. In to na neverjetno zabaven način!