To Slovenke najraje nakupujemo na spletu (nas je presenetilo drugo mesto)

Kljub vsem tegobam minulega leta je spletno nakupovanje v porastu kot še nikoli prej ... 

 

To Slovenke najraje nakupujemo na spletu (nas je presenetilo drugo mesto) (foto: PROMO) PROMO
28. 1. 2021 | Promocijsko sporočilo

Za nakup na spletu se je v zadnjih 3 mesecih odločilo kar 52 % Slovencev med 16. in 74. letom starosti, pravijo novembrski podatki Statističnega urada. Nas pa je zanimalo, katere izdelke smo v preteklem letu nakupovale Slovenke.

Izbrskali smo, da je kar četrtina slovenskih spletnih nakupovalk na spletu kupila čevlje ali oblačila, kar nas čisto nič ne preseneča. 13 % se jih je odločilo za spletni nakup avdio-, video-, fotoizdelkov ali gospodinjskih aparatov, 11 % za zdravila in prehranska dopolnila, 10 % za kozmetiko in lepotilne izdelke ter 8 % za otroške igrače in izdelke za nego otrok. Kar 6 % Slovenk pa se je odločilo za naročilo storitev dostave hrane iz restavracij in ponudnikov hitre prehrane ter 3 % za naročilo storitev dostave hrane in pijače iz trgovin, kar je presenetilo naša pričakovanja.

Najljubši izdelki znanih Slovenk

Slovenci na spletu nakupujemo pri preverjenih trgovcih, ki nas dobro informirajo o svoji ponudbi. Tudi zato je uspešno na slovenski trg vstopila prva integrirana nakupovalna platforma – Shoppster. Ta združuje spletno trgovino in predstavljanje izdelkov na televizijskem ter YouTube kanalu Shoppster TV. Simpatični in vedno nasmejani zvezdniški voditelji Shoppsterjeve izdelke preizkušajo in o njih podajajo svoja mnenja iz lastnih izkušenj. Velikokrat se jim pri preizkušanju izdelkov pridružijo tudi priznani strokovnjaki z različnih področij.

Tako nam zvezdniške voditeljice lahko na pomoč priskočijo kot naše osebne svetovalke za nakupovanje in nam zaupajo skrivnost ali dve o izdelkih, ki se najbolje obnesejo. Vse si namreč želimo opraviti uspešen in informiran nakup, kajne? Shoppsterjeve prečudovite voditeljice, ki imajo izjemen občutek za modni stil, so nam zaupale še, kateri Shoppsterjevi izdelki so njihovi najljubši.

Tanja Postružnik Koren nam je prišepnila, da je njen najljubši Shoppsterjev izdelek ionska krtača za ravnanje las.  ki s svojo napredno keratinsko keramiko poskrbi, da se ohrani naraven volumen vaših las, med tem ko jih zgladi do popolnosti.

♥ Vedno nasmejana Tinkara Fortuna, članica vsem poznane pevske skupine Bepop, neizmerno rada kuha in peče sladice za svojo družino. Odločila se je za nakup ETA kuhinjskega robota Gratus Kalibro, ki ga je kupila v dar svoji mami za njeno novo kuhinjo.

Vesna Ponorac, simpatična in energična članica voditeljske zasedbe, vsem močno priporoča Shoppsterjev sušilec za čevlje, nad katerim je navdušena zaradi njegove praktičnosti in nepogrešljivosti v vsakem domu. V zimskih časih je priročen za zimsko obutev, ko se vrnemo domov s smuke ali pohodov, vseskozi pa si na njem lahko grejemo domače copate, ki so tako vedno topli in prijetni.

Kje lahko gledamo Shoppster TV?

Shoppster TV je gledalcem na voljo v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, pri Total TV na programskem mestu 5 in televiziji D3 na programskem mestu 14. Če dostopa do Shoppster TV nimate, je ogled možen tudi na njihovem YouTube kanalu.