To poletje so vsi na liposukcijski dieti in to je razlog

Prišli so toplejši dnevi in ​​sezona poletnih oblačil odraža odvečne kilograme, zato bi si vsi želeli hitro in trajno shujšati. Liposukcijska dieta je zasnovana tako, da se izgubi 7-10 % začetne telesne teže v 14 dneh. Zato je metoda zelo priljubljena, uporabljali pa so jo tudi številni znani ljudje, kot so nekdanja predsednica Kolinda Grabar Kitarović, Neda Ukraden, Halid Bešlić, Željko Samardjić, Saša Matić, na tak način prehranjevanja pa prisegata tudi Jennifer Aniston in Jennifer Lopez.

To poletje so vsi na liposukcijski dieti in to je razlog (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
7. 6. 2023 | Promocijsko sporočilo

9% manj maščobe v 14 dneh!

»Seznam slavnih je veliko daljši in vsi se te diete poslužujejo zaradi hitrih rezultatov in varnosti, « nam pove avtor te metode, farmacevt in nutricionist Kenan Mandra in doda: »Liposukcijska dieta je farmakološka metoda z naravnim učinkom pripomočkov za hujšanje, kot so rastlinske vlaknine in aminokisline. Protokol hujšanja traja le 14 dni, klinično potrjena pa je povprečna izguba več kot 9% maščobnih zalog z vsakim tretmajem. Metoda je varna za zdravje in nima stranskih učinkov."

Klinično preverjena varnost in učinkovitost

Drugi razlog, zakaj se ljudje odločijo za to metodo, je, da je enostavna za uporabo. Praktično deluje tako, da se "telo hrani z lastnimi maščobnimi zalogami", zato se vnos hrane zmanjša za več kot 50%, saj telo dobi vse kar potrebuje. Ni občutka lakote, nizke energije in nizkega sladkorja. V naši regiji je to edini tovrstni protokol hujšanja, ki je klinično preizkušen in katerega varnost in učinkovitost sta bili dokazani z znanstvenimi metodami ter več kot 10-letno prakso.

Protokol je na voljo v Sloveniji in ni drag

To ni draga metoda hujšanja, proračun te diete je enak znesku, ki ga dnevno porabite za tri dnevne obroke, torej manj kot 100 EUR na teden, dieta pa traja le dva tedna. Je prehransko popoln, kar pomeni, da je telo oskrbljeno z vsemi potrebnimi hranili.

Ta prehransko uravnotežen program zagotavlja telesu vse, kar potrebuje za hitro hujšanje in brez jo-jo učinka. Za tem programom stoji podjetje International Health v Ljubljani, ki ima tudi svojo prehransko svetovalnico. Takoj lahko opravite brezplačen posvet na 070 922 722, več podrobnosti pa na www.LipoDIET.si.