To je tvoj nov sanjski avto! S simpatičnim Range Roverjem Evoque boš imela odgovor na čisto vse

Če nisi čisto prepričana, kaj vse potrebuješ v avtomobilu? Novi Range Rover Evoque ima vse, na kar morda še niti pomislila nisi. In ja, res je izpiljen do popolnosti. 😍

To je tvoj nov sanjski avto! S simpatičnim Range Roverjem Evoque boš imela odgovor na čisto vse (foto: Land Rover) Land Rover
6. 12. 2022 | Promocijsko sporočilo

Razumemo te – rada bi imela obe strani avtomobilskega užitka.

Imela bi lep avto, ki je tudi prostoren, ker dekle pač ne gre prav daleč brez svoje obvezne prtljage. Imela bi velik avto, ker imaš rada varnost, ampak da je obenem tudi enostaven za vožnjo in da lahko brez težav poskakuje tudi po tesnejših mestnih ulicah. Ne boš verjela – našli smo ga.

Podpisuje se kot nov Range Rover Evoque, mi, ki smo se z njim že malce spoprijateljili, pa mu rečemo preprosto Evoque.

Ljubezen je bila skorajda hipna – požmigal nam je s svojimi super tankimi Matrix LED žarometi in osvojil z dovršeno, moderno silhueto, ki naenkrat odgovarja tako urbanemu kot tudi minimalističnemu slogu. Kot bi rekla naša modna urednica – gre k vsakemu čevlju. Res je izpiljen do popolnosti in to je šele začetek.

(VIDEO) Elle ekipa v pripravi na Elle Style Awards v družbi iskrivega Range Roverja Evoque:

Predstavljamo ti novo dimenzijo edinstvenega Evoque šarma

Z njim boš lahko vijugala po mestnih ulicah, čez vikend pa si privoščila izlet na podeželje. Niso to sanje vsakogar?

Na prvi pogled te bo zagotovo prepričala nova barvna kombinacija - barvi Cloud in Deep Garnet. Izbiraš lahko tudi med tehničnimi materiali kot sta volnena mešanica Kvadrat in nov tekstil Eucalyptus Melange v kombinaciji z Ultrafabric PU. Aja, smo omenile najboljši del? Svojo različico si lahko sestaviš na www.landrover.si. Tam lahko izbereš tudi dizajn prednjih sedežev.

In po čem najbolj izstopa? Njegov trpežen videz in kupejevski profil sta prepoznavna po strmo padajoči strehi in visoki bočni liniji. S črnim poudarkom čez zadek vozila, zmanjšanimi režami med karoserijskimi deli pa bo tvoj nov avtomobil le še optično razširil.

Range Rover Evoque

Rešil bo vsako težavo, ki si jo imela do sedaj

Se ti je že zgodilo, da si se v prijateljičin avto komaj stlačila? Nisi imela dovolj prostora, da odložiš svojo torbico in iztegneš noge?

Evoque tega ne dopušča. Z dvajset milimetrov daljšo medosno razdaljo smo zadaj pridobili več prostora za noge in kolena, z novim vpetjem prednjih sedežev pa je potnikom zadaj na voljo tudi več prostora za stopala.

Kot zasedena ženska, ki ima v dnevu sto in en opravek, zagotovo vse opravljaš z lončkom kave v rokah. Da lažje preživiš dan, seveda. Kaj pa, ko se usedeš v avto? Ga v starem avtomobilu nimaš kam odložiti?

Brez skrbi, velika sredinska konzola precej izboljša svojo praktičnost z možnostjo držanja vrečk, dežnikov in tablic in dvojnima drsnima naslonoma za roke. V prostor v vratih lahko sedaj odložiš celo 1,5-litrsko plastenko, kar je izrednega pomena za tvojo zadostno količino tekočine na dan, za spodnji zaslon na dotik pa lahko diskretno pospraviš manjše predmete.

Kdo stoji za prefinjeno in prestižno obliko novega Range Roverja? Vodilni oblikovalec Gerry McGovern povsem ponosno pravi, da se boš zaljubila v ta avtomobil. "Avtomobil poln značaja, prefinjenosti in zabave zlahka ustvarja tako pomembne čustvene reakcije, ki bodo vabile poglede in na obraze ljudi prinašale nasmeh," je zaključil.