To je Cosmo številka, ki jo moraš imeti (obstaja vsaj 124 dobrih razlogov, zakaj)!

Zvezda tokratne, junijske naslovnice revije Cosmopolitan je neverjetno talentirana, 'naduspešna' in super sladka Camila Cabello.

To je Cosmo številka, ki jo moraš imeti (obstaja vsaj 124 dobrih razlogov, zakaj)! (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
29. 5. 2019

Komaj 22-letna Camilla ima na novo odkrito žensko samozavest jaz-sem-odraščajoča-rit in razberemo lahko, da je dekle ravno v času našega pogovora doživljalo globoko čustveno, spiritualno in karierno rast. Tudi ime njene najuspešnejše turneje – Never be the same (Nikoli več ista) – jasno zajema obdobje njene transformacije. 

Dalo nam je misliti: oseben razvoj in duševno zdravje sta bistvena, ne le ob pomembnih mejnikih in ne le za zvezdnike (več o tem si lahko prebereš na straneh 52 - 56).

Hej, zato je nujno, da se od časa do časa ustavimo in naredimo pregled nad svojim življenjem. Vsako leto vsaj enkrat. Se sprašuješ, kako in kje začeti? Toplo ti polagamo na srce, da to storiš v prihajajočih poletnih dneh, še najbolje na odmiku od študija ali dela.

Kar nekaj inspiracije, če želiš postati boljša oseba, zrasti na kariernem področju ali zgolj dvigniti svoje seksualno življenje, boš zagotovo našla ob listanju tokratne številke. Cosmo je tu zate. Potopi se vanj in nam nikar ne pozabi sporočiti, kaj si med listanjem odkrila.

O čem še lahko bereš ta mesec?

  • Naš modni oddelek je zate pripravil poletne modne kombinacije, da boš lahko odslej svoja oblačila stilirala kot profesionalka.
  • Končno je jasno kot beli dan! Moški so nam razkrili, zakaj se ne želijo zaročiti.
  • Nujno preberi izpoved naše spletne urednice Kaje Berlot, ki je en mesec živela kot Meghan Markle. Preveri, kaj je s pomočjo eksperimenta ugotovila.
  • Se sprašuješ, kako preživeti, če imaš na Instagramu manj kot 100 sledilcev? Našli smo odgovor zate!
  • Ne veš, kako pristopiti k prvemu seksu? V junijskem Cosmu najdeš 12 namigov, ki ti bomo prišli prav.

*Poveži se z nami Instagramu @cosmopolitansi.

Naroči si svoj izvod kar na dom TUKAJ!