TO je Slovenka, ki prejme naziv 'Cosmo influencer 2019' 👑

Cosmo influencer leta 2019 je postala ... 👇🏼.

TO je Slovenka, ki prejme naziv 'Cosmo influencer 2019' 👑 (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
5. 11. 2019

Uredništvo revije Cosmopolitan Slovenija je nocoj v Mestnem muzeju Ljubljana v okviru 3. Blogerske konference prvič v zgodovini podelilo priznanja Cosmopolitan Influencer Awards 2019.

Cosmo nagrade je blagovna znamka Cosmopolitan Slovenija podelila v petih kategorijah: moda, lepota, šport, življenjski slog in gourmet; prejele pa so jih osebnosti, ki v slovenskem prostoru veljajo za najbolj karizmatične in navdihujoče, ki svoje spletne sledilce vsak dan znova razvajajo z ustvarjalnimi vsebinami, jih učijo novih veščin, spodbujajo in jim stojijo ob strani kot prave spletne prijateljice.

To so: Sanja Grohar, Lea Filipovič – Lepa Afna, Nuša Gnezda, Nika Erčulj in Ana Žontar Kristanc.

Več o nagrajenkah si lahko prebereš TUKAJ.

Vrhunec podelitve Cosmo Influencer Awards 2019, ki jo je povezoval David Urankar, je bila podelitev naziva Cosmo Influencer 2019, ki ga je prejela priljubljena slovenska glasbenica Nika Zorjan.

"Svet se je spremenil. Ne pišemo več pisem, raje pošljemo Snapchat. Ne gledamo televizije, ampak YouTube. In pogosto se po nasvet zatečemo k blogerjem in instagramerjem. Zato je pomembno, da v poplavi spletne vsebine izbiramo tiste, ki nas učijo, navdihujejo in vodijo v pravo smer. Da posameznike, ki nas spremljajo vsak dan, nagradimo za trdo delo, ki je v njihovem poklicu pogosto spregledano. Da vplivneže ločimo glede na njihov vpliv," je na podelitvi priznanj opozorila odgovorna urednica revije Cosmopolitan Slovenija, Ajda Hovnik Plešej, ki je povedala tudi, da so nagrajenke za Cosmo Influencer Awards 2019 izbrali pripadniki Cosmo skupnosti ‒ bralke revije in uredništvo.

Izčrpno reportažo pa si na Cosmopolitan.si lahko prebereš jutri. 😉