To je RECEPT za koktejl, ki ga bomo pile to poletje (ne, ni Cosmo! 😉)

Če si preizkusila že vse kombinacije in iščeš navdih, s kakšno pijačo bi postregla svojim prijateljicam, imamo zate okuuusen recept! 🍓

To je RECEPT za koktejl, ki ga bomo pile to poletje (ne, ni Cosmo! 😉) (foto: Promocijski material) Promocijski material
13. 7. 2020 | Promocijsko sporočilo

Da boš zares zablestela v vlogi gostiteljice in navdušila vse svoje goste, ti Cosmo dekleta priporočamo poletni koktejl, katerega glavna sestavina je prav posebna penina. Vinska klet Puklavec Family Wines je namreč predstavila novo, artistično in malenkost drugačno penino, z imenom Art Edition.

Gre za penino, ki je namenjena prav tebi in ženskam okrog tebe, namenjena je kraljicam, boginjam. Njene lastnosti so takšne, kakršne ima sodobna dama - karakterno močna, karizmatična in zasluži si le najboljše.

Najboljše pa boš iz nje izvabila tudi v kombinaciji z okusnimi sestavinami, ko boš ustvarjala koktejl!

Za pripravo koktejla ART JAGODA 🍓 boš potrebovala:

 
👉1 dl penine Art Edition

👉5,0 cl jagodnega pireja

👉2,0 cl jagodnega sirupa

👉1,0 cl limoninega soka

👉 jagoda za dekoracijo

Rose Spritz

Če imaš raje kot penino v svojem kozarcu nežen in aromatičen rose, te bo navdušilo dejstvo, da so pri Puklavec Family Wines še dodatno osvežili njihovo najbolj prepoznavno blagovno znamko Jeruzalem Ormož ter ji dodali priljubljen rose iz modrega pinota.

Rose te bo očaral z nežnim okusom in svežino ter aromami jagod in brusnic. V kombinaciji z mineralno vodo bo postal osvežilna pijača tvojega poletja. Dodaj mu še nekaj dekorativnih jagod ali mete in voilà - tvoj Rose Spritz je pripravljen!

Zate pa imamo tudi promo kodo, ki ti prinese 20%-odstotni popust! Ob nakupu na puklavecvina.si uporabi kodo COSMO20. Koda velja do 31. avgusta 2020.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!