To je realno najbolj smešna spletna komedija ta hip

Najbolj črna komedija, roast leta 2020 in vseh, ki so prilivali olja na žerjavico - V ŽIVO - iz Kosovelovega doma Sežana!

To je realno najbolj smešna spletna komedija ta hip (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 3. 2021

'Črni' Gašper Bergant in aktualni čezmejni prvak kraške komedije, Žan Papič, sta koronsko leto zaznamovala s Fejmiči - našim najbolj poslušanim in gledanim podkastom. Upala sta, da bosta obletnico lahko praznovala z večjim nastopom pred živim občinstvom, ker pa bo treba na to še malo počakati, vas bosta medtem zamotila z enkratno spletno specialko.

NA ČRNO je t. i. 'stand up special', enkratni šov, ki bi se normalno zgodil v nabito polnem teatru, po sili razmer pa se bo še vedno zgodil v teatru, v živo - le, da ga bo publika gledala z nabito polnih zof - iz Kosovelovega doma, 22. marca ob 20h.

"To bo realno najbolj smešna spletna komedija - ta hip," brez lažne skromnosti pove Gašper in doda: "Ta šov bova v živo izvedla le enkrat, gostila bova roast leta 2020 in porabila tudi najbolj črn material, ki se nama nabira že celo leto, saj ga v 'korpo' nastopih ne moreva izvajati. Ga pa želiva predstaviti, da se vsaj en večer res dobro nasmejimo, brez zadržkov in politično nekorektno.

"Žan, ki je začetek leta že zaznamoval s hit spletno serijo Centrala, pa dodaja: "Bova brutalno iskrena, tako da feni Fejmičev bodo vsekakor prišli na svoj račun, čeprav to ne bodo Fejmiči. Tam vse teče spontano, za ta šov pa sva napisala scenarij in ga, kot se za tako specialko spodobi, tudi dobro izpilila. Vsaj en dan prej ..."