TO je edina Slovenka, ki bo letos krasila naslovnico Cosmopolitana (moraš jo spoznati!)

Leto 2020 zaključujemo v velikem slogu! V ta namen našo naslovnico krasi ...

TO je edina Slovenka, ki bo letos krasila naslovnico Cosmopolitana (moraš jo spoznati!) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
25. 11. 2020

... Senidah!

V ekskluzivnem intervjuju, ki ga je po skoraj letu dni trajajočem medijskem premoru dala za našo revijo, neverjetno uspešno glasbenico predstavljamo v čisto novi luči. Preberi, kaj se je zgodilo, ko je Cosmo novinarka, velika oboževalka Senidah, spoznala svojo idolko. Pravijo, da nikoli ni dobro spoznati svojih herojev ...

V novi številki razbijamo tudi druge tabuje. Spoznali smo skupino mariborskih mojstric preobleke, ki so nam predstavile drag queen skupnost pri nas in razbile mite in stereotipe o obliki umetnosti, zabave in aktivizma, ki jim dovoljuje, da se izrazijo v popolnosti. 

"Brez sramu" pa je tudi glavni moto članka o samopromociji,

v katerem štiri strokovnjakinje delijo svoje izkušnje s samohvalo. Kako se pohvaliti, izpostaviti in se pri tem ne počutiti "bedno". Ker konec koncev, če se ne boš znala pohvaliti sama, ne moreš pričakovati, da te bo kdo drug.

To odlično obvladajo spletni vplivneži, katerim že drugo leto zapored podeljujemo nagrade za njihove dosežke na področju družbenih omrežij.

Nominiranci za Cosmo Influencer Awards 2020 so znani, zanje pa lahko glasuješ TUKAJ.

Kolumniske in modno-lepotno uredništvo te ta mesec spodbujajo, da decembra zasiješ v vsem glamurju in svečanosti. Tudi, če boš novo leto pričakovala doma (v tem primeru preberi, kako zgolj v pol ure prirediti noro žurko), poskrbi, da se boš uredila kot da se odpravljaš na gala dogodek. Kdaj, če ne zdaj?

Kaj še?

Poiskali smo navdih za cel kup daril, ki bodo pisana na kožo prijateljici, fantu in družini. Nekaj jih najdeš tudi za manj kot 10 evrov.  

In če želiš prijateljico z darili osrečevati celo leto, ji privošči naročnino na Cosmopolitan. Mi bomo zraven dodali še darilo - čistilnik tkanin Philips v vrednosti 19,99 evra.

Naroči se TUKAJ!