To bo hit! Gangnam style Radia Center - Kriza style :P

V času vse večje negotovosti in osebnih stisk je za naše duševno zdravje humor več kot dobrodošel. Prav s humorjem ljudje vzpostavimo nekakšno psihološko distanco do situacij, ki bi nas s svojo težo sicer paralizirale.

12. 11. 2012

Kriza ni le gospodarska ali politična, temveč tudi socialna, družbena in pogosto osebna:

  • Od leta 2008 pa do danes je stroka med prebivalstvom zaznala rast psihosopatskih obolenj, več pa naj bi bilo tudi samomorov. Ljudje naj bi zaradi recesije spali v povprečju 20 odstotkov manj od priporočenih osem ur na noč, vse pogosteje pa naj bi poročali tudi o povečanih občutkih nemira in občutkov strahu.
  • Po podatkih policije naj bi se v zadnjih letih povečevalo tudi število kaznivih dejanj z elementi nasilja, med katerimi najbolj izstopajo tatvine, vlomi in ropi, seveda pa vseh vzrokov za to brez detaljne analize ne upajo povsem pripisati ravno krizi.

A kaj storiti?

S humorjem nad posledice krize!

Morda za začetek to, kar je storila ekipa radia Center.

Ta se je z veliko dozo humorja lotila sicer pereče teme gospodarske in finančne krize, pri čemer ni izpustila prav nobenega aktualnega akterja krize v Sloveniji.

Ne veš o čem govorimo?

Oglej si njihov zadnji spot, ki je pravzaprav parodija popularnega Gangnam style!

Kakorkoli že, pristop Radia Center iz vseh naštetih (in nenaštetih) razlogov na tem mestu še kako pozdravljamo :)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri