TI (zelo seksi) kosi perila bodo osvojili 2019

Bliža se pomlad in čas je, da malce popestrimo svojo garderobo – tudi predale s perilom. Zato ni nič nenavadnega, da je bila 21. februarja nova prodajalna Lisca v pritličju ljubljanskega Cityparka polna znanih in malo manj znanih obiskovalcev.

TI (zelo seksi) kosi perila bodo osvojili 2019 (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
21. 2. 2019

Pri zasnovi trgovine je Lisca upoštevala najnovejše svetovne trende tovrstnih modnih prodajaln, interier vključuje najsodobnejše materiale, privlačen dizajn in skrbno izbrane rešitve, ki se v svetu šele uveljavljajo.

Poseben poudarek je namenjen temu, da je v prodajalnah perila najpomembnejše sproščeno počutje in udobje obiskovalk.

Nov prodajni kotiček bo na 100 m² ponujal celovito Liscino ponudbo - trendovsko kolekcijo perila, kopalk, pižam, oblačil ter programa za prosti čas, ki poudarja samosvojost in edinstvenost Liscinih uporabnic.

Lisca ima sicer po Evropi že nekaj čez 130 prodajaln, v Sloveniji pa se lahko razvajamo na 28 prodajnih mestih pod logotipom Lisca. Že ob odprtju je prodajalna zažarela tudi v toplih tonih letošnjih kopalk, posebno mesto pa je bilo namenjeno poročni opravi.

Kaj bomo nosile v 2019?

Najnovejše modne smernice za pomlad 2019, ki so jih oblikovale Liscine kreatorke, navdihuje lepota ženske v njeni naravni podobi – nežna in zasanjana, a hkrati odločna in zapeljiva.

Sodobni modeli častijo raznolikost žensk vseh stilov, oblik in velikosti in poudarjajo njihovo mehko plat s čipko v najrazličnejših variacijah. Prefinjena kolekcija Lisca Selection se poigrava z nasprotji.

Nežni odtenki nagovarjajo ženstvenost in milino, hkrati pa Lisca Selection tudi tokrat prinaša drzno perilo v temnih tonih, v razkošnih vezeninah, s tattoo učinkom, bogato čipko, satenastim lesketom in kristali Swarovski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisca official (@liscalingerie) on

Samosvoja, vedno v gibanju in iskanju novih izzivov je ženska, ki navdihuje kolekcijo Cheek by Lisca za pomlad-poletje 2019. Prosojen til, retro pike, mehak modal, žakardna igra polnih in prosojnih črt, čipkasti detajli … v črni ali rdeči, v beli, nežno roza ali barvi sinjega neba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisca official (@liscalingerie) on

Kolekcijo kopalk Cheek by Lisca zaznamuje retro – vichy karice, žakarden material v živih barvah, tisk, ki izgleda kot pisano pletenje. Kopalke Lisca Selection navdihuje podoba zapeljivih latino div, s svetlikajočim materialom, sofisticiranim plisejem in intenzivnimi barvami.

Kolekcija kopalk Lisca za 2019 je barvita in zaokrožuje različne stile v usklajeno modno celoto. Tudi letos bo na voljo nekaj modernih različic eksotičnih rož ali živalskih motivov ter vzorcev za vse, ki prisegajo na mornarski stil. Barvna lestvica se preliva od toplih tonov roza, oranžne, rdeče, rumene, do hladne turkizne in različnih odtenkov modre, seveda pa ne gre brez elegantne črne.

Fotografije: Mediaspeed