Telemach razkril, da so postali NAJBOLJŠE mobilno omrežje (na EKSKLUZIVNEM dogodku smo bili tudi mi!)

Prihodnost bo dobra, hitra in polna neskončnih možnosti!

Telemach razkril, da so postali NAJBOLJŠE mobilno omrežje (na EKSKLUZIVNEM dogodku smo bili tudi mi!) (foto: Sandi Fišer in Grega Valančič) Sandi Fišer in Grega Valančič
13. 2. 2020 | Promocijsko sporočilo

Si že kdaj obiskala dogodek, ki se je odvijal na dveh lokacijah hkrati?

Cosmo ekipa se je udeležila ekskluzivnega Telemach dogodka, ki je z različnimi slovenskimi glasbeniki in neposrednim prenosom potekal na dveh lokacijah v Ljubljani.

Telemach je namreč od podjetja Umlaut, ki je izvedlo neodvisno raziskavo kakovosti omrežja, prejel nagrado Best in Test za najboljšega operaterja glede na uporabniško izkušnjo med vsemi telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji, hkrati pa so premierno predstavili svojo prihodnost neskončnih možnosti in vsebin. 

Telemach premika meje prihodnosti ...

Neposreden prenos je dokazal, kako hiter je lahko prenos podatkov, saj so glasbeniki nastopili ločeno in brez zapletov. "Peti skupaj iz dveh različnih lokacij je bilo nekaj novega in lahko rečemo samo - neverjetno!'' sta povedala Marjetka in Raay, ki ju bolje poznamo pod imenom Maraaya.

Predstavitev sta vsak na svoji lokaciji vodila Vid Valič in Peter Poles, na odru pa so nastopili še BQL, Nika Zorjan in Alya. Med publiko so bili tudi števili znani obrazi, med drugim tudi David Urankar, Jernej Damjan, Uroš Smolej in Nuša Lesar, ki so bili nad dogajanjem navdušeni.

V spodnjem videu preveri, s kom smo se pogovarjali na dogodku:

Fotografije: Telemach - Sandi Fišer in Grega Valančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri