Tekaški copat s katerim boš razširila svoje igrišče, ne glede na to, kam te bo zanesla pot!

Si tudi ti med tistimi tekači, ki se ne glede na vreme, od doma odpravi po cesti, nato pa hitro odvije na gozdne in makadamske poti? S tem v mislih Salomon predstavlja novi tekaški copat X-SCREAM FLARE GTX®, ki bo tvoja prva izbira pri teku po raznovrstnih podlagah!

23. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ne glede na to, ali boš naletela na moker asfalt, s snegom pokrito travo, ali odpadlo jesensko listje na gozdnih poteh, boš z novo Salomon obutvijo lahkotno prešla čez vse ovire na poti.

Univerzalen tekaški copat

Optimalna kombinacija dinamičnega blaženja, odzivnosti, zaščite ter oprijema na vseh vrstah podlage, te bo navduševala iz koraka v korak! Glavna prednost novega tekaškega copata je GORE-TEX® membrana, ki je tako lahka, mehka in fleksibilna, da je med tekom ne boš občutila! Skrivnost je v posebni zasnovi, ki daje tekaškemu copatu izjemno flkesibilnost ter ohranja nizko težo, zaščita pred vodo pa ostaja enaka kot pri klasični GORE-TEX® membrani.

Vsestranskost!

3D tehnologija blaženja in oprijema, med tekom zagotavlja izjemno mehkobo, hkrati pa ti nudi tudi zadostno mero odzivnosti in hitrosti na raznolikih podlagah. Contagrip® podplat zaradi svoje sestave omogoča popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti tako na trdi podlagi, kot tudi na razgibanih gozdnih poteh.

Oprijem!

SENSIFIT ™ konstrukcija na zunanjem delu copata poskrbi, da stopalo ostaja na enem mestu ves čas aktivnosti. V kombinaciji s QUICKLACE™ sistemom hitrega in enostavnega zavezovanja pa optimalno razporedi pritisk po celotnem stopalu. Za kontrolo gibanja in udobje v najširšem delu stopala, poskrbi mrežica 3D FLEX. Ne glede na to, kam te zanese pot, boš z X-SCREAM FLARE GTX® vedno pravilno obuta. Za dodatno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami pa bo poskrbela GORE-TEX® membrana, ki te bo navdušila s svojo nizko težo, mehkobo in odzivnostjo.


Ne boj se novih poti in raziskuj neodkrite kotičke v tvojem okolju, z vsestranskimi Salomon X-SCREAM FLARE GTX®!

Nove tekaške copate X-SCREAM FLARE GTX® lahko ekskluzivno poiščeš le v prodajalnah INTERSPORT in v spletni trgovini INTERSPORT.

Več o novem X-SCREAM FLARE GTX® TUKAJ