TEDxFDV prihaja z novimi navdušujočimi idejami

Koncept TED konference, katere namen je bil predstaviti ideje, vredne širjenja, je prenesen tudi na lokalno raven.

10. 5. 2013

Ti dogodki se imenujejo TEDx in so samostojno organizirani. Na njih potekajo predavanja v živo, prikazujejo pa se tudi videoposnetki s TED konferenc.

TEDxFDV - (Re)aktiviraj se!, ki bo potekal 21. maja 2013 na Fakulteti za družbene vede, s pričetkom ob 17. uri, si organizatorji želijo predvsem širiti navdušujoče ideje.

Svoje zgodbe bodo tako predstavili nekdanji in sedanji FDV-jevci: kolumnistka in modna urednica Danaja Vegelj, kreativec in navdušenec nad borilnimi veščinami Tine Lugarič ter aktivistka Kaja Cunk. Svoje ideje bodo razkrili tudi: Toni Cahunek, politolog in igralec, lastnica kavarne in slaščičarne Zvezda, Urška Šefman Sojer ter Lara Garvas, ljubiteljica potovanj. Svojo življenjsko preizkušnjo bo zbranemu občinstvu nenazadnje zaupal tudi Jan Šilec in nenazadnje o internetu kot svojem življenjskem prostoru bo govoril še Žiga Vrtačič.

TEDxFDV lahko spremljaš na spletni strani, Facebooku in Twitterju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri