Teden odprtih vrat uredništva LUD Literatura

Pri LUD Literatura se neprestano nekaj dogaja, med drugim se ponovno odpira tudi Prepišno uredništvo.

Teden odprtih vrat uredništva LUD Literatura (foto: profimedia) profimedia
10. 10. 2014

Uredništva so eno izmed najpomembnejših središč literature, kjer se srečujejo predvsem ideje, rokopisi in knjige. Ker so pri LUD Literatura prepričani, da se morajo na uredništvih srečevati tudi ljudje, bodo njihova vrata en teden odprta za vse – in to že drugič!

Obiščeš jih lahko v tednu:

  • 13.–17. oktober 2014

V tednu Prepišnega uredništva bodo njihove knjige naprodaj v posebnih paketih in po ugodnih sejemskih cenah. Posebej za to priložnost bodo pripravili in na delavnici skupaj dodelali chapbook, knjižico najnoveše poezije najbolj svežih avtorjev.

V tednu Prepišnega uredništva bodo gostili niz različnih dogodkov. Povabili smo pesnike, pisatelje, radijce in kritike. Grafične oblikovalce in ilustratorje. Didžeje. Med drugim bomo premierno predstavili ekskluzivni oblikovalsko-založniški projekt, predstavili nekaj novih knjig, gostili predavanje kreativnega pisanja, prisluhnili branjem in pogovorovom. Na dogodkih bodo skupaj z ožjimi sodelavci LUD Literatura nastopali tudi povabljeni strokovnjaki s področja literature in založništva, avtorji knjig in avtorji prihodnjih knjig.

Ne spreglej tudi!

Aktualno pri LUD Literatura

Na krovu bodo pozdravili novega kolumnista, mladega črnogorskega pisatelja Ilijo Đurovića, ki se javlja iz Berlina. Zakaj prav od tam, ne od tu, in zakaj mogoče vendarle od tu, ne od tam, najbolje razloži kar sam. Oziroma bo to poskušal še v nekaj naslednjih tekstih.

Diana Pungeršič recenzira nominirano zbirko Blaža Lukana, ki vedno znova potrdi, da upravičeno pričakuje pozornost. Klicaj. Kam so izginile leve štumfe, boš lahko izvedela v recenziji Gaje Kos.

Marjan Strojan se je zazrl v hribe in v pesmi ujel minljivost mušice.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri