Kako se na kul način POVEŽEŠ z družino & hkrati še PRIHRANIŠ? Tretja možnost te bo na NOVO presenetila!

Družina je oziroma bi morala biti vedno prva. Znotraj nje najdeš tisto pravo oporo in podporo, ki v življenju vedno pride prav. Poskrbi, torej, da imaš s svojimi družinski člani trdne in tesne odnose. Naj te spomnimo na dobrodošle skupne dogodke, ki zbližujejo in ohranjajo te vezi.

P. S. In družinska doživetja so večinoma tista, ki so tudi ugodnejša!

Kako se na kul način POVEŽEŠ z družino & hkrati še PRIHRANIŠ? Tretja možnost te bo na NOVO presenetila! (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
18. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

1 Družinski vikend izleti

Odpravite se skupaj na kopanje v bazen, v adrenalinski ali zabaviščni park, na obisk kraške jame ... Dan bo nedvomno bogat z novimi doživetji in družina s spomini, ki jih boste seveda pridno tudi dokumentirali – ne samo na Instagramu, temveč tudi za družinsko fotoknjigo. Skoraj povsod ponujajo tudi družinske vstopnice, ki so ugodnejše od običajnih.

2 Potujte drugače

Naj vas namesto avta odpelje vlak v daljave. Najbolje nekam daleč, na drugi konec naše čudovite države ali celo v tujino. Potovanje, ki ne bo kot po navadi (beri z avtom), bo že samo po sebi dodalo vrednost družinskemu druženju. Če se na potovanje z vlakom odpravite družinsko, vam bodo skoraj gotovo povsod ponudili tudi popust

3 Vsakdanja povezovanja

Z družino pa se lahko povezujete tudi povsem praktično v vsakdanjem življenju in še tako ohranjate posebne medsebojne vezi. Telemach je nedavno predstavil prijetno in dobrodošlo novost, ki temelji na povezovanju do vključno štirih družinskih članov pri mobilni naročnini na pakete VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ. Za slednje lahko tako plačuješ še nižjo mesečno naročnino, ostajajo pa enako fantastični kot v redni ponudbi!

♥ Povežete se lahko največ štirje družinski člani, pogoj pa je prijavljeno isto stalno prebivališče. Več članov, kot se poveže, večji je popust. Z družinskimi popusti lahko tvoja družina pri Telemachu prihrani kar do 288 evrov na leto!