TE superge so uredništvo razdelile na DVA pola (ko boš videla fotko, boš vedela, zakaj)

Superge (in fotka v članku) so že postale viralne!

TE superge so uredništvo razdelile na DVA pola (ko boš videla fotko, boš vedela, zakaj) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2020

Si pripravljena na novo modno iluzijo, o kateri se boš prepirala s svojimi prijateljicami? 

"Ali so te superge črne ali bele?" je zadnje dni glavno vprašanje družbenega omrežja Twitter, na katerega je skoraj nemogoče dobiti tisti pravi in točen odgovor. 

Če nas je nekaj let nazaj težilo vprašanje, ali je obleka belo-zlata ali črno-modra, smo sedaj pred novo dilemo, ki jo pravzaprav lahko reši samo modna hiša Louis Vuitton, ki je omenjene superge tudi oblikovala.

Zaenkrat se sicer še niso oglasili, vest o njihovih skrivnostnih supergah pa se tako širi naprej kot ogenj, kar za podjetje vsekakor ne more biti slabo.

Radovednost se je prebudila tudi v našem uredništvu, kjer se seveda nikakor ne moremo strinjati, točno katero barvo vidimo! Nam boš pomagala razjasniti tole modno dilemo? 🧐 Beri dalje! 👇

Oglej si iluzijo, ki tokrat muči svetovni splet:

Vidiš črne Louis Vuitton superge ali bele? 🤔

Tisti, ki vidijo bele superge, trdijo, da je do zmede prišlo zaradi črnega ozadja, a tisti, ki vidijo črne, se z njimi nikakor ne strinjajo. Pod objavo se je tako razvila res strastna debata, ki ji še vsaj zaenkrat ni videti konca.

Medtem, ko nestrpno čakamo na uradno izjavo modnega giganta, ki bo brez dvoma razrešila tole dilemo, pa nam v komentar zaupaj ...

... kaj si torej videla ti?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Melania Trump: TEGA👇pri njej nismo videli že zelooooo dolgo

Priporočamo tudi: Adiiiijo trend 'mini' OČAL, letos nosimo TAKŠNA (po vzoru Katie Holmes)