Poglej, kaj bo Tara Zupančič počela 6. junija (komaj čakamo!)

Uau! Prva okolju prijazna (Zero Waste) konferenca o digitalnem komuniciranju Diggit, bo to leto naredila še korak dlje – pomagali ti bodo do digitalne razstrupitve, skrbeli za človeško noto odnosa do okolja ter spodbujali k zdravemu in športnemu načinu življenja. 8. konference Diggit se lahko udeležiš 6. junija 2019, v Ljubljani na gospodarskem razstavišču.

19. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Na Diggitu bodo spodbujali moderni urbani slog življenja, povezan z modo, glasbo, dobro in zdravo hrano in na splošno skrbeli za dobro počutje. Na koncu bodo podelili tudi nagrade za digitalno uspešnost. Glavni govorec bo Peter Hinssen, pri digitalni razstrupitvi ti bo pomagal Aljoša Bagola, skupno pa bodo gostili preko 30 priznanih govorcev. Zares uau! In še to: dogodek bo povezovala Tara Zupančič.

Vsebinski del konference bo razdeljen na dva odra. Nosilna tema prvega bo “navdih”, ker bodo na njem delili navdihujoče zgodbe uspešnih slovenskih podjetnic, direktoric in kreativk ter pokrivali različne tematike s področja osebne rasti, od ohranjanja ravnotežja med poklicnim in zasebnim življenjem do potrebe po večjem pogumu in drznosti ter digitalnega razstrupljanja.

Ključni govorec bo Peter Hinssen, znani tehnološki navdušenec in govorec, avtor knjižne uspešnice Dan po jutrišnjem (The Day After Tomorrow). Poleg tega so nam svoj prihod že potrdili govorci iz podjetij, kot so Facebook, Outbrain in Philip Morris.

Na drugem odru, z delovnim naslovom “kako” oziroma “how to”, pa bodo prikazali dobre prakse in študije primerov s področja digitalnega marketinga s ciljem ponuditi poglobljeno znanje in nasvete, ki jih boš lahko že takoj uporabila pri svojem delu. Vse skupaj pričakujejo preko 1000 udeležencev. Gostili bodo preko 30 večinoma domačih pa tudi mednarodno priznanih govorcev. Konferenco in celotno dogajanje bodo popestrili  sponzorji oz. oglaševalci z različnih podjetij in medijskih hiš, ki se predstavljajo na različne načine z različnimi aktivnostmi.

Vabimo te, da tudi ti prispevaš k širjenju te zgodbe in se vključiš še s svojo aktivacijo #diggit dodaj.

Več o konferenci si preberi tukaj.