Tako znane Slovenke letos voščijo valentinovo!

Se še spomniš, ko smo ob koncu januarja s teboj delili fantastično idejo, kako lahko letos s posebnimi Cosmo valentinovimi karticami voščiš valentinovo? No, našo idejo so si sposodile tudi nekatere znane Slovenke. Preveri, katere!

Tako znane Slovenke letos voščijo valentinovo! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
14. 2. 2018

Tjaša Kokalj, Maja Keuc, Kaja Vidmar, Maja Golob so se odločile, da letos povsem v stilu voščijo valentinovo! ;)

1. Tjaša Kokalj

Modna mamica Tjaša, ki je ravno pred kratkim praznovala svoj 32. rojstni dan, nas redno navdušuje s svojimi čudovitimi fotografijami na Instagramu. No, danes pa nas je navdušila in razveselila, ko nam je v e-poštnem nabiralniku pustila zgornjo luštno fotografijo. Na Instagramu pa je objavila, da so njene valentinove voščilnice že pripravljene. Le komu jih je razposlala?

2. Maja Keuc

Maja Keuc, ki letošnje valentinovo preživlja na slovenskih tleh, pravi, da je bilo valentinovo zanjo veliko bolj atraktivno, ko je bila v najstniških letih. Novinarki naše hiše je zaupala, kakšni so njeni spomini na njen prvi poljub. Preberi TUKAJ.

Maja Keuc

4. Maša Golob

Mlada in nadvse simpatična glasbenica, ki je z igranjem električne violine osvojila srca mnogih oboževalcev (tudi naša!) ima te dni precej natrpan urnik. "Kljub temu, da se na videz nič ne dogaja, imam kar nekaj projektov in novosti, o katerih bom kmalu lahko spregovorila," pravi.

"Valentinovo je zame predvsem čas, ko se opomnim, da vse izhaja iz ljubezni do sebe. Ko vzljubiš sebe, boš vzljubil tudi cel svet. Za razliko od lanskega leta, ko sem v tem času igrala v Londonu, imam letos privilegij, da ga lahko preživim ob boljši polovici," je povedala Maša o prazniku zaljubljencev.

Maša Golob

5. Kaja Vidmar

"Ljubezen je sreča in smisel življenja. Pa ni samo partnerska ljubezen tista, na katero smo vedno najbolj pozorni, ampak tudi ljubezen do staršev, sester in bratov, ljubezen do hišnih ljubljenčkov, prijateljev in tudi hobijev, interesov in vsega, kar nas osrečuje, predvsem pa ljubezen do sebe. Mesec februar je mesec ljubezni," je napisalo ob spodnji fotografiji na Instagramu naše lansko dekle z naslovnice, Kaja Vidmar.

Dodala je še, da če čez leto ne utegnemo posvetiti svojim ljubljenim dovolj pozornosti, naj nas vsaj valentinovo spomni, da je čas za to.

 

A post shared by T a c k e c (@vidmarkaja) on

6. Kaja Berlot

Kolumnistka, strastna ustvarjalka in naša novinarka je svojemu Aneju za valentinovo voščila že 28. januarja. "Ker nisem mogla počakat," pravi.

 

A post shared by Deklica Si (@deklica_si) on

No, kako pa boš ti voščila valentinovo vsem, ki jih imaš rada?

Še vedno imaš čas, da tudi ti širiš ljubezen, in sicer tako, da greš do najbližjega prodajalca časopisov po aktualno, februarsko številko Cosmopolitana, v kateri te čakajo seksi valentinove voščilnice. Izreži jih, pofotkaj, označi#cosmoljubezen in objavi na Facebooku, Twitterju ali Instagramu.

Izbrali bomo najbolj sladko in izvirno fotografijo ter avtorico nagradili s polletno naročnino na revijo Cosmopolitan.

Nagrajenko bomo izbrali in objavili na spletni strani Cosmopolitan.si v sredo, 21. februarja 2018.

Fotografije: Osebni arhiv, Tjaša Golob

Preberi še: Horoskop: Kaj mu/ji (glede na znak) pomeni valentinovo?

Priporočamo tudi: 9 valentinovih daril za 9 najpomembnejših ljudi v tvojem življenju!