Ta šoping trend je obnorel svet slavnih, znane Slovence in tudi tebe bo (ZAGOTOVO!)

Ne, to ni navadno spletno nakupovanje, ampak čisto posebna nakupovalna izkušnja, kakršne pri nas še ni bilo.

Ta šoping trend je obnorel svet slavnih, znane Slovence in tudi tebe bo (ZAGOTOVO!) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Je ta kodralnik las res pravi zate?

Ko nakupuješ, se vedno soočaš s kakšno dilemo, sploh če je v vprašanju več denarja. Obisk trgovine je zato lahko hitro stresno doživetje, kjer ti je nerodno razmišljati v nedogled in že tretjič v minuti prodajalcu zastaviti isto vprašanje ter obračati izdelek v rokah. Tako se včasih tudi odločiš na vrat na nos in zamočiš nakup.

Kaj bi dala, da bi se lahko res v miru odločila! Še prej pridobila kakšno utemeljeno mnenje in razmislila, ali je izdelek čisto zares pravi in vreden svojega denarja.

To ti zdaj prinaša Shoppster. Gre za čisto novo izkušnjo 'šopingiranja' pri nas, saj Shoppster kombinira spletno trgovino Shoppster.com s televizijskim kanalom Shoppster TV, tebi pa omogoča dolg razmislek v miru, ki ga lahko podpreš s komentarji in testiranji ekipe voditeljev in tudi znanih slovenskih obrazov.

Pri nakupih ti tako pomagajo nekdanji smučar Jure Košir, voditeljica Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna, igralca Sašo Stojanov in Vesna Ponorac ter vplivnež Klemen Kopina.

Slovo od prenagljenih nakupov

V ponudbi boš našla številne izdelke priljubljenih blagovnih znamk – vse od nakita in ur pa do kozmetike in izdelkov za dom. Kmalu bodo svoje linije predstavili tudi voditelji, izbira pa se bo še naprej širila, tako da boš na Shoppsterju zagotovo našla nekaj, kar preprosto moraš imeti.

Shoppster pa ponuja tudi bogato izbiro izdelkov lastne blagovne znamke, ki ti bodo olajšali življenje. Ti likanje ne diši? Tu najdeš preprosto rešitev v obliki naprave, ki hkrati suši in lika oblačila. Iščeš novega osebnega trenerja? Izberi Shoppsterjevo pametno uro.

Poleg tega v ponudbi najdeš številne druge rešitve, s katerimi lahko na primer doma v trenutku pripraviš najboljšo zabavo ali si v samo treh potezah narediš čudovito frizuro. Ja, tisti kodralnik je pravi zate!

Ta prva spletna in televizijska trgovina v Sloveniji ti torej omogoča predvsem, da se z nakupom ne prenagliš in da se vedno odločiš kar najbolj prav.

Preklopi na Shoppster! Shoppster TV si lahko ogledaš na digitalnih kanalih, in sicer v spletni trgovini shoppster.com ali na družbenem omrežju YouTube ter v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14. Poleg nakupa na spletu lahko za naročilo izdelkov pokličeš tudi na telefonsko številko +386 59 100 900.